Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Preşedinta RYMA, Cristina Anghel, vrea să candideze independent pe listele Consiliului Local Alba Iulia

Publicat

Președinta Asociației Revolutionary Youth Movement for Art (RYMA) din Alba Iulia, Cristina Anghel (Cândea) , 33 de ani,, intenționează să-și depună candidatura ca independent pentru funcția de consilier local al municipiului.

Cristina Anghel are nevoie de 500 de semnături de susținere pentru a reuși să-și înscrie legal candidatura pentru participarea la alegerile din 10 iunie.

Programul pe care-l va susține reprezentanta RYMA este „de bun simţ”, după cum îl caracterizează chiar ea şi presupune: crearea de spaţii pentru comunitate, sprijinirea culturii şi artelor, respectarea legii. „Aş vrea să văd cum Alba Iulia devine un centru social, cultural şi economic puternic, în care vin tinerii, în loc să plece spre oraşe mai mari care – în prezent – le oferă mai multe oportunităţi. Doresc să fiu un consilier pentru oameni, pentru comunitatea albaiuliană, în primul rând”, a declarat Cristina Anghel.

Tânăra albaiuliancă a demarat în acest sens o campanie de strângere de semnături, pe Facebook şi pe un site de candidaţi independenţi. Cristina Anghel (Cândea) are 33 de ani  şi este absolventă a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism Cluj-Napoca.

RYMA, asociaţia pe care a creat-o CristinaAnghel, administrează spaţiile cu acelaşi nume (RYMA) din şanţurile Cetăţii şi a avut iniţiativa mai multor evenimente apreciate (concerte, expoziţii, seminarii etc) pentru tineri, în ultimii ani.

Sursa foto: Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

22 Comentarii

22 Comentarii

  1. rimaru

    luni, 09.04.2012 at 20:41

    sa fim seriosi….

    Get a job *****!!

  2. rimaru

    luni, 09.04.2012 at 20:47

    daca publica cererea catre primarie privind spatiul ryma…si bineinteles….raspunsul
    ce zici de asta cristina???
    si ce realizari??? ce a facut cred ca-i obligatoriu conform contractului pe care il ai cu primaria, nu cristina?

  3. rimaru

    marți, 10.04.2012 at 06:08

    sunt sigur ca le-ai cautat toata noaptea….poate evaluezi si zacamintele de cupru de data asta :))

  4. cornel

    marți, 10.04.2012 at 08:23

    e un drog puterea.
    stiu prietenii:-).

  5. gabi

    marți, 10.04.2012 at 09:01

    Udrea 2? No, thanks!

  6. Politichia

    marți, 10.04.2012 at 14:09

    @riamaru, @gabi:
    Uite unde erau salvatorii natiunii si nu stiam!

    Membrii USL marcanti sa-nteleg sau doar va roade microbul invidiei ca nu va baga si pe voi cineva in seama?
    Baieti (sau fete?), eu zic sa lasati politica, privatizarile si economia si sa va vedeti de televizor, ca vorbeste Antonescu la Antena3. :))

    Cat despre Cristina, se descurca si fara voi ca pana acum 🙂
    Succes!

    • rimaru

      marți, 10.04.2012 at 17:48

      ia mai ghici ciuperci…

  7. andreea

    marți, 10.04.2012 at 14:12

    NICI NU SI-A INDEPLINIT MACAR CAUZELE CONTRACTUALE CU RYMA! CA A FACUT PE BANII PRIMARIEI 2 EVENIMENTE PE AN INSEAMNA CA SI-A INDEPLINIT SARCINILE CONTRACTUALE???? CINE NU E IN STARE SA VADA ASTA????
    UNDE SUNT ACTIUNILE CULTURALE REALE? UNDE SUNT EXPOZITIILE? UNDE SUNT LANSARILE DE CARTE? UNDE SUNT PIESELE DE TEATRU? UNDE SUNT WORKSHOPURILE? CREZI CA DACA IEI BANI DE LA PRIMARIE SUTE DE MILIOANE SI FACI O MASCARADA DE 3 ZILE ESTI MARE ORGANIZATOARE? SI ACUM VREI CONSILIER? NU MAI PROSTI OAMENII !!! SI ASA LE MERGE RAU !!!!
    OAMENI BUNI TREZITI-VA PANA NU ESTE PREA TARZIU… ASTIA NU AU SCRUPULE.. NU SE VOR OPRI NICI O DATA!!!

    • mihai

      marți, 10.04.2012 at 20:20

      unde sunt acei mai mult de 10 oameni care chiar isi doresc asta?!

  8. sodi

    marți, 10.04.2012 at 14:26

    Eu am luat parte la unul dintre eventurile facute la spatiile RYMA si anume Play for May, care a fost un event bine organizat, asa ca nu vad de ce aceasta persoana nu ar putea merge mai departe ! Nu inteleg de ce unii oameni nu ofera oportunitati unora care chiar au mai facut cate ceva si sunt dornici s-o faca in continuare !

  9. Alex

    marți, 10.04.2012 at 14:36

    Eu m-a bucur ca sunt oameni tineri care vor sa se implice in administarea municipiului… Daca noi, tinerii, nu ne implicam atunci cum vrem sa se schimbe o mentalitate invechita… Si din cate am vazut eu, la RYMA lucrurile sunt ok, imi place ce s-a facut pe acolo… Toata stima si sustinerea din partea mea!!!

  10. Ciprian

    marți, 10.04.2012 at 15:55

    Spre deosebire de pre-comentatorii mei, o cunosc personal pe Cristina şi pot să garantez pentru reuşitele şi nereuşitele ei.
    Sunt sătul de atacuri gratuite, de multe ori din anonimat, că dă bine să fii contra, să arăţi cât eşti de deştept. Vreau argumente, nu poveşti.

    Iar despre evenimentele RYMA şi banii primăriei – să avem pardon! Am fost implicat în multe evenimente şi sprijinul primăriei a tins vertiginos spre zero. Abia anul acesta si-au asumat sa sprijine festivalul PlayForMay cu aproape jumatate din bugetul total (aproape!).

    Iar pentru andreea, CARE URLA nestiind minimul de eticheta a discutiilor pe net (dar cine discuta aici, cand trebuie aruncat cu noroi, asa e?), uite cateva linkuri din presa adunate in 5 minute:
    [ linkurile au fost dezactivate din motive de securitate sau spam]

    Ia sa vedem, andreea, stii sa numeri?

  11. rimaru

    marți, 10.04.2012 at 16:27

    va luati de mine dar mai inatai sa vedem documentele…si facem si prezentarile, nu?

    ce experienta ai cristina???

    • Politichia

      marți, 10.04.2012 at 20:18

      Cine se ia de tine? Doamne fereste! :))
      Te-am intrebat de mama, tata, unchi, matusi sau mai stiu eu ce rude ai prin primarie?
      N-ai loc de RYMA? Iaca de aia nu mai pot eu. Ce-am vazut eu pe-acolo e bine si se poate si mai bine. Tu? Cu ce te lauzi?

      Si pana la urma despre ce vorbim aici? Mere, pere sau cupru? Hai ca vad ca te pricepi la toate, doar cu exprimarea stai putin mai prost (n-am inteles de exemplu ce era cu ciupercile… erau bolunde alea de la pranz din tocana?).

      Ce documente vrei si ce nu intelegi? Ai o nelamurire, mergi si cere documentele care sa te satisfaca!
      Ai o plangere? Ai informatii ca nu a respectat cineva o lege? Exista justitie dragule. Vrei sa scapi Alba Iulia de RYMA si ai motive – just do it, cine te opreste?

      Sau ne multumim sa dam drumul la soparle pe internet, sa ne dam rotunzi intre doua rime (sau numele tau se refera la râmat, cum face porcu’?)

      • aleluia

        miercuri, 11.04.2012 at 12:36

        nu stiam ca ciprian este fanul Cristinei Candea. Din moment ce Ciprian Badila o sprijina pe Cristina Candea, lucrurile sint clare, aranjamentele la vedere….

      • gramaticul

        miercuri, 11.04.2012 at 12:38

        la 9 cu tine…

  12. cristina anghel

    marți, 10.04.2012 at 22:21

    Va multumesc tuturor pentru reactii! Sustinatorilor le transmit ca nu ii voi dezamagi. Cine ma cunoaste personal este convins deja de asta. Nu imi voi risipi energia sa le raspund celor care nu incap de RYMA in Cetate. Le spun doar ca a fost de ajuns cat au tras sfori si au bagat strambe in consiliul local 5 ani de zile asa incat Asociatia RYMA sa fie discreditata si ii sfatuiesc sa inceteze. Joi la ora 12 va astept la Spatiile RYMA la conferinta de lansare a candidaturii mele care va avea loc in aer liber, cu presa si cativa dintre sustinatori. Oricine este binevenit, voi raspunde la intrebarile voastre, chiar si celor incomode. Sa ne vedem cu bine!

    • gabi

      miercuri, 11.04.2012 at 10:40

      Eu personal incap destul de bine pe langa RYMA in cetate, dar tocmai asta e si problema. Se putea face mult mai mult.
      Recunosc ca nu am fost la niciunul din evenimentele RYMA, dar din ce am citit prin presa si pe site-ul asociatiei, RYMA pare sa fie doar un fel de club de fitze, unde mai trebuie sa si platesti ca sa intri, nu un loc unde poti merge sa te simti bine.
      Iar acum, aflu ca toata treaba asta cu asociatia este doar o fatada, pt. pregatirea carierei politice? Sincer, nu sunt uimit.
      Si sa fie clar: nu am nici o afiliere politica si nici nu fac parte din consiliul local. Daca doriti, va dau asta in scris, si cu semnatura personala.

  13. rimaru

    joi, 12.04.2012 at 06:20

    ma bucur c-ati corectat titlul. eu tot pe candea pun stampila :)))

  14. andreea

    joi, 12.04.2012 at 08:44

    Joi la ora 12 ar trebiu sa fie ancheta la ryma nu lansare de campanie la
    *****…
    Ar trebui sa intrebe autoritatile pe ce firma se vinde alcool minorilor la evenimente?
    Ce firma face acolo profit?
    Cum se poate ca un ONG sa aiba ca singure activitati organizarea de petreceri si festivaluri, lucru care se face de catre SOCIETATI COMERCIALE care platesc taxe si impozite in urma acestor lucruri.
    Oricum e evindenta calitatea oamenilor de azi, daca reuseste cu asemenea usurinta un om atat de dubios sa iasa in fata fara scrupule si rusine si sa ceara votul oamenilor, cu un discurs identic cu cel al marilor dinozauri politici de azi.
    Cel mai trist este ca un asemenea personaj reuseste sa pateze si imaginea tinerilor care poate aspira azi la o cariera politica cinstita.
    Ei au un viitor sumbru din cauza acestor ****** politice iesite la *****.
    Trist. Capu sus Romania,

  15. gramaticul

    joi, 12.04.2012 at 12:47

    sa speram ca n-o voteaza nimeni..nici macar din greseala…
    daca isi baga coada si iese…sa vezi atunci spectacole…pe bani europeni nu judeteni ..:))

  16. Ciprian

    duminică, 22.04.2012 at 21:28

    @rimaru: Spuneai ca facem prezentarile. Hai sa vedem.
    Eu ma numesc Ciprian Cucu, sunt Asistent Universitar Doctor la Universitatea „1 Decembrie 1918”, o sustin deschis si cu bucurie pe Cristina.
    Tu? Cine esti si ce vrei?

    @aleluia: mai incearca pe la altii, eu n-am nimic de ascuns. Tu cine esti?

    @gabi:
    Se poate face mai mult intotdeauna, sunt de acord. De fapt RYMA are tot timpul loc pentru oameni care vor mai mult 🙂 Hai pe acolo, sa vezi despre ce e vorba.

    RYMA nu e nici club nici de fite, sunt spatii unde se organizeaza evenimente culturale si recreative. Anumite evenimente sunt cu bilet, altele sunt gratuite in functie de finantarile primite si de cheltuieli. Sau crezi ca totul se face de la sine?

    Iar referitor la politica, nu vrea nimeni sa ajunga in guvern, poti sa fii linistit. Societatea civila trebuie sa se implice in gestiunea orasului, nu este nimic surprinzator aici si nu se intampla doar in Alba Iulia. La Cluj, la Brasov, la Bucuresti, la Arad – peste tot sunt oameni care candideaza (ca independenti) din partea unor asociatii.
    E un lucru bun, sa stii 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax