Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, îl laudă pe Mircea Hava, pe subiectul „Turturica”: „Decizia de evacuare a fost o hotărâre înțeleaptă”

Publicat

ioan lazarPreședintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, susține că decizia de a evacua blocul „Turturica” a fost o hotărâre „înțeleaptă”.

„Am văzut și eu în presă ce s-a întâmplat cu evacuarea blocului <Turturica>. Părerea mea este că acel lucru trebuia făcut. Clar, acolo, domnul primar și Consiliul local a luat o hotărâre înțeleaptă. Poate trebuia făcută vara sau mai devreme, pentru ca cei evacuați să aibă timp să își găsească locuință. Poate trebuia gândită altfel”, a declarat Ioan Lazăr, într-o conferință de presă.

Președintele ALDE Alba spune că „în ajutorul celor evacuați a venit tot un lider ALDE”, respectiv Dana Rozalia Varga, consilier de stat în aparatul de lucru al Guvernului și președinte al Departamentului ALDE pentru minorităţi naţionale. „Am înțeles că dânsa a fost în audiență la domnul prefect, la domnul primar și a obținut o chirie, o subvenție considerabilă, undeva la 8-900 de lei. (…) Cu o asemenea sumă oricine se poate descurca ca să obțină chirie. Eu așa am auzit, că ori a obținut definitiv ori o promisiune că va fi o indemnizație”, a spus Lazăr.

„Orice ar face, această etnie, pe ultima 100 de metri, cei din vechiul PD știu cum să îi ademenească și să voteze tot cu ei. Până la alegeri o să uite că au fost aruncați în stradă și o să voteze tot ca până acum”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax