Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele AUR, George Simion, sancționat contravențional după mitingul electoral de la Alba Iulia, din 1 Decembrie

Publicat

Organizatorul manifestației electorale ce a avut loc la Alba Iulia, de 1 Decembrie, președintele AUR, George Simion, a fost sancționat contravențional, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Potrivit acestora, un număr de 55 de persoane participante la manifestație au fost legitimate pentru că nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție. 

Citește și Primărița din Șpring despre deputatul AUR, ales în Alba: Oamenii l-au scos din Primărie și l-ați luat voi să facă ordine în țară

Vezi și VIDEO: Manifestație electorală la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cu orașul în carantină. AUR a pus țambalul sub Poarta Cetății

În urma evenimentelor desfășurate cu ocazia Zilei Naționale a României, reprezentanții Jandarmeriei Alba au făcut următoarele precizări:

„Numitul George Simion a fost sancționat contravențional pentru organizarea celor două evenimente din municipiul Alba Iulia și municipiul Blaj. Au fost legitimate un număr de 55 de persoane care nu purtau sau purtau necorespunzător masca de protecție, din care 13 au prezentat documente justificative pentru nepurtarea măștii de protecție, iar pentru 3 persoane s-au aplicat masuri legale.

Având în vedere că făcea parte din programul stabilit de organizator, sancțiunea a fost aplicată organizatorului conform celor precizate mai sus.

Pe timpul adunării publice s-a avut în atenție permanentă verificarea de către efectivele de jandarmi a măsurilor de protecție împotriva infestării cu noul coronavirus, astfel încât chiar dacă la începutul adunării publice mai multe persoane nu respectau aceste măsuri, în urma intervenției echipelor de dialog acestea s-au conformat, nemaifiind necesară aplicarea măsurilor de sancționare.

Facem precizarea că, constatarea unei contravenții și aplicarea sancțiunilor contravenționale se face în strictă concordanță cu prevederile ordonanței numărul 2/2001 privind regimul juridic al contravențiilor, respectiv ținându-se seama de împrejurările în care a fost săvârșită fapfta, de modul și mijloacele de savârșire a acesteia, de scopul urmărit, de urmarea produsă, precum și de circumstanțele personale ale contravenientului”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax