Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel va da „Testul de Sinceritate” la Alba 24. Puneţi-i întrebări, astăzi, până la ora 17.00

Publicat

dumitrel

Săptămânal, în platoul emisiunii „Testul de sinceritate”, difuzat de Alba24 sunt invitate persoane care au un cuvânt de spus în politică, administraţie, mediu de afaceri şi instituţii publice din Alba. Dacă din ediţiile anterioare ale talk show-ului am reuşit să aflăm pe ce mizează Opoziţia la alegerile locale, a venit timpul să vedem cum se pregătesc reprezentanţii Puterii să treacă testul electoratului. Următorul invitat care a acceptat provocarea jurnalistului Dan Lungu este preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Mizând ca de fiecare dată  pe sinceritate, Dan Lungu va încerca să afle de la Ion Dumitrel răspunsuri legate de administraţia judeţeană, politică şi nu în ultimul rând despre relaţia prim-vicepreşedintelui PDL Alba cu partidele din Opoziţie.  Cei care doresc să-i adreseze întrebări omului politic o pot face, postând comentarii la acest articol sau lăsând mesaje pe adresa de mail, redactie@alba24.ro. Întrebările voastre vor face obiectul emisiunii noastre, iar Dan Lungu va încerca să obţină răspunsurile pe care le aşteptaţi.

Puteţi adresa întrebări preşedintelui CJ Alba, până vineri, la ora 17.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

17 Comentarii

17 Comentarii

  1. Alex Danila

    joi, 23.02.2012 at 13:55

    Domnule Dumitrel, ce proiecte doriti sa derulati in 2012?aici ma refer in special la reabilitare drumuri. Am aflat ca doriti sa construiti Sala Polvalenta in interiorul Cetatii, unde acum e sectia de Psihiatrie.Unde veti muta acea sectie de spital daca acolo vreti sa faceti teatrul?

  2. Marcu B

    joi, 23.02.2012 at 15:23

    Cum va ganditi sa sustineti un mediu de afaceri cat mai competitiv in perioada urmatoare?

  3. nanu

    joi, 23.02.2012 at 15:25

    ma voi chiar sunteti nebuni !!,

  4. Fan fotbal

    joi, 23.02.2012 at 15:51

    De ce isi bate joc de echipa de fotbal, nemaisustinandu-o financiar deloc, desi echipa a avut cele mai bune rezultate ale ei din istorie in ultimii 10 ani, prin 2 promovari in Liga 1 si avand numerosi jucatori la loturile nationale de juniori si tineret, peste 10, facand astfel cinste judetului Alba?!

    • Alex Danila

      joi, 23.02.2012 at 22:08

      se aloca mai multi bani pentru echipa de baschet feminin CSU LPS UNIV. 1 Dec.Alba Iulia,care intr-adevar merita.in timp ce FC Unirea se zbate la mijlocul clasamentului ligii a II-a, echipa de baschet e pe LOCUL 1 IN DIVIZIA A!

  5. ion

    joi, 23.02.2012 at 18:15

    de ce il tineti pe primarul sarbu in brate cand e foarte clar ca nu este sustinut de organizatia sebes si nu are sanse de castig!!!!!

  6. HOREA

    joi, 23.02.2012 at 18:59

    Nu considerati, domnule Dumitrel, ca ar fi mai bine, tinand cont de traditie, ca teatrul municipiului Alba Iulia sa fie in cladirea Casei de cultura a studentilor( unde a functionat in anii ’20-’40 Teatrul IL. Caragiale ) si sa faceti in apropierea Universitatii o sala noua pentru studenti ?!

    • Alex Danila

      joi, 23.02.2012 at 22:06

      Adica „sa faceti teatrul in casa de cul. a studentilor”?? deci vrei ca teatrul sda fie inghesuit in acea mica sala, sau vrei sa demoleze casa de cultura a studentilor ca sa faca teatrul???viitorul tatru va fi in interiorul cetatii ,unde e bine, find o zona istorica

  7. Analizoru'

    joi, 23.02.2012 at 20:43

    De ce sunt salariile atat de mici in Consiliu ? Vrea presedintele sa „de-a bine” la centru ? Sa fie dat exemplu de cumpatare ? Urata strategie. Sunt oameni cu studii superioare platiti cu 7 milioane pe luna. Rusine !

  8. Catavencu

    joi, 23.02.2012 at 20:47

    E adevarat ca sotia dvs e angajata a unei societati aflata in subordinea Consiliului Judetean, deci a dumneavoastra ? Este asta o forma de „nepotism” ?

  9. Spitalul 9

    joi, 23.02.2012 at 20:54

    @nanu – ai dreptate prietene:) . Astia-s nebuni cu asa-zisele intrebari. Cred ca si postacii ar trebui sa dea un examen, ceva.

  10. Razvan

    vineri, 24.02.2012 at 07:43

    De ce nu vreti sa sustineti si singura echipa fanion a judetului FC Unirea cand alte consilii judetene pot sa faca stadioane de milioane de euro si la noi nici macar nu avem un buget cu care sa tinem echipa un sezon??

  11. Paulina

    vineri, 24.02.2012 at 09:34

    L-am ascultat de multe ori pe d-l Dumitrel, in calitatea domniei sale de invitat la Radio Reintregirea. Apreciez tot ceea ce a intreprins si a reusit sub aspectul dezvoltarii infrastructurii si nu numai, a comunelor si satelor din judet.
    Va intreb, d-le Dumitrel, in calitate de presedinte al CJ Alba, avind in vedere ca unele orase au grave probleme sub aspectul amintit de mine mai sus, de ce nu ati considerat important sa sprijiniti si dezvoltarea acestor comunitati, ma refer in special la orasul Ocna Mures.? Veti spune, probabil ca avem administratie locala, primar…dar, daca administratia locala este lipsita de interes, de competenta, Consiliul Judetean nu are dreptul sa intervina? Pentru ca eu consider ca dincolo de granitele rigide ale intereselor de orice fel, este vorba despre oameni, despre problemele lor. Va multumesc.

  12. Dionis

    vineri, 24.02.2012 at 09:36

    In calitatea d-voastra de membru al Consiliului director al Asociatiei de Dezvoltare Intecomunitare „APA ALBA” doresc sa stiu care este indemnizatia d-voastra lunara (sau anuala) de la aceasta Asociatie, tinand cont de faptul ca in cadrul B.V.C.alocat pe anul 2011, la Cheltuieli cu personalul figureaza suma de 257 500 RON, un buget extrem de generos de altfel, avand in vedere si numarul celor retibuiti si, mai ales, „greutatea” unora dintre acestia?
    Va multumesc!

  13. Popescu

    vineri, 24.02.2012 at 11:04

    Cum explicati faptul ca in oras exista multe strazi complet neasfaltate in timp ce santierele din cetate distrug strazi asfaltate relativ recent ?

  14. atti

    vineri, 24.02.2012 at 11:31

    CAND DEMISIONEAZA DOMNUL BASESCU??????DUPA ESECUL REFORMEI IN ROMANIA, SI DECLARATIA CA ROMANIA NU E STAT SOCIAL??????????

  15. alexandru

    vineri, 24.02.2012 at 12:24

    tin neaparat ca intrebarea mea sa ajunga la domnul dumitrel.stimate domn , in acest judet s-au facut asfaltari pe drumurile judetene, s-au construit podete, s-au refacut scoli etc.dar nimic pentru a atrage investitii industriale in productie. se tot vorbeste de turism, de servicii, dar toti intelegem ca nu putem trai din vanzarea de felicitari sau agroturism.intrebarea este: de ce nu ati investit absolut nici un leu pentru a crea parcuri industriale? cum vreti sa atrageti investitii daca nu oferiti infrastructura? sau zona de productie nu este o prioritate pentru consiliul judetean?va multumesc.ps: pt conformitate judetul sibiu are mai ulte parcuri industriale functionale, clujul are 5 parcuri, bihorul are doua, toate sunt pline de investitii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax