Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele CJ Alba strânge cureaua și se așteaptă la ce e mai rău: „O să începem o reorganizare puternică a tuturor instituțiilor subordonate”

Publicat

dumitrel

Președintele CJ Alba, Ion Dumitrel nu privește cu optimism înspre viitorul județului Alba. Acesta este de părere că dezvoltarea infrastructurii în perioada următoare este pusă sub semnul întrebării și că responsabile pentru această situație sunt măsurile impuse de noul Guvern. Ion Dumitrel susține că o consecință directă va fi restructurarea puternică a CJ Alba, a tuturor instituțiilor subordonate acesteia și, în ultimă instanță, recurgerea la disponibilizări.

Ion Dumitrel a explicat în conferință de presă că,măsurile din ultima perioadă ale Guvernului își vor pune amprenta asupra viitorului județelor țării, făcând referire directă la reducerea finanțărilor. Președintele CJ Alba este convins că banii alocați administrațiilor județene nu vor mai aceiași și i-a atenționat deja pe subordonații săi înceapă revizuirea programului Consiliului Județean. „Analizăm și este posibil să începem o restructurare puternică, o reorganizare a tuturor instituțiilor subordonate CJ Alba, pentru că nu știm ce ne așteaptă. O să strângem cureaua din toate punctele de vedere și sperăm să nu se ajungă la disponibilizări, dar ce să fac cu omul, dacă nu am bani? Analizăm serios toate aspectele și vedem unde și dacă mai putem să folosim oamenii. Acestea sunt consecințele măsurilor impuse de Guvern”, a conchis Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cautator !

    joi, 19.07.2012 at 13:58

    Domnule Dumitrel, va dau o solutie, incepeti disponibilizarile cu toti PDL-isti care au impanzit institutia dumneavoastra si ve-ti vedea ca reduceti cheltuielile cu aproape 60 %. Succesuri !

    • disponibilizator

      joi, 19.07.2012 at 16:00

      eu zic sa inceapa cu disponibilizarea presedintelui consiliului judetean dl D.I.

  2. Alin

    vineri, 20.07.2012 at 11:43

    Dumitrel e prea ***** ca sa merite sa il luam in seama.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax