Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Preşedintele CJ, delegat să atribuie licenţele de traseu pentru serviciul de transport public judeţean de persoane

Publicat

Preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel i-a fost delegată competenţa privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate speciale.

În conformitate cu prevederile legale publicate în acest an în Monitorul Oficial, licenţele de traseu se acordă de administraţia judeţeană.

Pentru obţinerea autorizaţiilor, operatorul de transport rutier trebuie să depună la Consiliul Judeţean un dosar care să cuprindă documentele prevăzute de lege, inclusiv contractul de transport, încheiat între operatorul de transport rutier şi beneficiarul transportului, având ca obiect transportul copiilor, elevilor, studenţilor la şi de la instituţiile de învăţământ sau transportul angajaţilor instituţiilor sau operatorilor economici la şi de la locul de muncă.

În majoritatea cazurilor, din cele 120 de licenţe de traseu atribuite până în prezent, operatorii economici au insistat asupra urgentării eliberării acestora, întrucât aveau contracte economice în executare, care necesitau forţă de muncă ce se afla la distanţă faţă de locul de muncă.

Proprietarii autovehiculelor care circulă fără licenţă de traseu vor răspunde contravenţional sau penal, după caz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RCA ALBA IULIA

    vineri, 26.08.2011 at 07:52

    curios cine va castiga

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax