Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Curții de Apel Alba Iulia, judecătorul Gheorghe Odagiu, ales membru al CSM. Mandatul are o durată de șase ani

Publicat

Președintele Curții de Apel Alba Iulia, judecătorul Gheorghe – Liviu Odagiu a fost ales ca membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Hotărârea privind validarea magistratului, ales ca membru al CSM, a fost adoptată de Senat în ședința din 14 decembrie.

Mandatul ca membru în Consiliul Superior al Magistraturii are o durată de șase ani și va expira la data de 6 ianuarie 2029.

Gheorghe-Liviu Odagiu este judecător din 1 septembrie 2000. A deţinut funcţia de judecător la Judecătoria Sibiu în perioada septembrie 2000 – august 2006, apoi judecător cu grad de tribunal în cadrul Judecătoriei Sibiu până în luna mai 2013, ulterior judecător la Curtea de Apel Alba Iulia, Secţia Penală în perioada mai 2013 – decembrie 2016 şi preşedinte al Secţiei Penale din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia până în 2019.

Acesta a promovat examenul desfăşurat de Consiliul Superior al Magistraturii, cu media finală 9.655. Mandatul magistratului de președinte al instanței superioare din Alba Iulia a început din data de 1 ianuarie 2019.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax