Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele Iohannis a luat act de demisia miniștrilor USR PLUS și a semnat decretele pentru numirea interimarilor din PNL

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a luat act de demisia miniștrilor USR-PLUS și a semnat decretele de numirile a miniștrilor interimari la ministerele în cauză, interimat ce va dura maxim 45 de zile începând de miercuri 8 septembrie.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretele privind demisia depusă de miniștrii USR-PLUS:

Decret prin care se ia act de demisia domnului Ilie-Dan Barna, viceprim-ministru, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Decret prin care se ia act de demisia domnului Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor şi proiectelor europene, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Decret prin care se ia act de demisia domnului Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor şi infrastructurii, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Decret prin care se ia act de demisia domnului Claudiu-Iulius-Gavril Năsui, ministrul Economiei, antreprenoriatului şi turismului, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Decret prin care se ia act de demisia domnului Ciprian-Sergiu Teleman, ministrul cercetării, inovării şi digitalizării, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

Decret prin care se ia act de demisia doamnei Ioana Mihăilă, ministrul Sănătății, şi se constată încetarea funcției de membru al Guvernului.

Decretele de numire a interimarilor:

Decret de desemnare a domnului Dan Vîlceanu, ministrul Finanțelor, ca ministru al Transporturilor şi infrastructurii, interimar.

Decret de desemnare a domnului Florin-Vasile Cîţu, prim-ministru, ca ministru al Investițiilor şi proiectelor europene, interimar.

Decret de desemnare a domnului Virgil-Daniel Popescu, ministrul Energiei, ca ministru al economiei, antreprenorialului şi turismului, interimar.

Decret de desemnare a domnului Tánczos Barna, ministrul Mediului, apelor şi pădurilor, ca ministru al cercetării, inovării şi digitalizării, interimar.

Decret de desemnare a domnului Cseke Attila Zoltán, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, ca ministru al sănătăţii, interimar.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax