Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că acceptă demisia lui Florin Roman din funcția de ministru. Cine va prelua interimatul

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri, de la Bruxelles, că acceptă demisia lui Florin Roman din funcția de ministru al Digitalizării, Cercetării și Inovării și a anunțat cine va prelua interimatul. 

”Am primit demisia domnului ministru Florin Roman. Această demisie va fi acceptată și îl voi desemna pe domnul Virgil Popescu drept ministru interimar până la ocuparea definitivă a acestui portofoliu” a spus președintele.

Florin Roman a anunțat miercuri pe contul său de Facebook că demisionează din funcție.

„Am înaintat azi demisia din funcția de ministru, mulțumind premierului și echipei guvernamentale.

Când albul devine negru, când orice vorba îți este răstălmăcită, când îți asumi erori materiale, dar se ajunge la linșaj din prima zi de mandat, este prea mult. Nu vreau ca acest scandal să afecteze activitatea Executivului.

Cu cel care a coordonat tema și atacul, dl Dacian Cioloș ne vedem în instanță. Mi-a lipit eticheta de plagiator fără ca o instanță sau comisie să dea un verdict.

În rest, celor care au pus ochii pe cele 2 miliarde de euro pentru “conectarea” în regim de monopol la digitalizare, vă spun un singur lucru: Ați învins! Nu ați reușit să mă acuzați de fapte penale, dar ați dus la demisia unui ministru pe neglijențe din CV.

Plec din funcția de ministru cu fruntea sus! Așa să îmi ajute Dumnezeu!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

În ultima vreme, Florin Roman a fost acuzat că și-a trecut în CV o carte pe care ulterior nu a mai găsit-o. Mai mult, a fost acuzat și de plagierea disertației de master.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Gelu Stoian

    miercuri, 15.12.2021 at 16:56

    Junghiul ( ex. Ministrul Cercetarii si Digitalizarii ” inlocuit ” interimar ” CU Tusea ( Ministrul Energiei , „domnul „Virgil Popescu, Ministrul Energiei „, Ambele afectiUNI PneumoloGICE, = ” Made in PNL ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. pilu

    miercuri, 15.12.2021 at 19:19

    Vantul duce gunoaiele departe, cateodata nici nu mai sti unde.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax