Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele Klaus Iohannis, la început de an școlar: Educația este calea spre succes, nu corupția, nepotismul, șmecheria sau câștigul facil

Publicat

klaus iohannis presedinte Educația este calea spre succes și nu corupția, nepotismul, șmecheria sau câștigul facil, a declarat luni președintele Klaus Iohannis, prezent la deschiderea noului an școlar.

„De mulți ani încoace pare că educația nu este neapărat calea spre succes în România sau că, de fapt, alte lucruri contează mai mult, că nu întotdeauna competența și performanța duc la apreciere, promovare și prosperitate. Mesajul pe care vreau să vi-l dau astăzi celor prezenți, dar și tuturor celor care ne ascultă și celor care încep școala este acesta: educația este calea spre succes și trebuie să fie calea spre succes în România noastră, nu corupția, nepotismul, șmecheria sau câștigul facil, ci educația, munca, determinarea și onestitatea”, a spus Iohannis, la Liceul „Mihai Eminescu”.

El a adăugat că și-a propus, ca președinte, pentru România, o societate așezată pe valori, iar cu acest gând a lansat proiectul „România educată”, care este despre o altfel de educație, una adaptată nevoilor din societate, scrie Agerpres.

„<Romania educată> este despre valori și viziunea din care vor rezulta și soluții, tocmai de aceea am pornit dialogul pe acest proiect din societate, de la specialiști, de la profesori, de la părinți, oameni interesați, nu de la politicieni”, a menționat șeful statului.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate