Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis: Nu se face rotativa Guvernului în timpul grevei profesorilor

Publicat

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi, la Sibiu, că rocada guvernamentală ar putea fi amânată, în cazul în care nu se ajunge la o înțelegere cu sindicatele din învățământ, aflate în grevă.

„Fiind azi joi și greva neîncheiată, vom vedea dacă reușim să începem procedura mâine sau peste câteva zile, dar nu asta e important dacă acum imediat, sau dacă peste o săptămână -două se face rotația. Important este să avem stabilitatea guvernării”, a precizat Iohannis, joi, în județul Sibiu.

Președintele a adăugat că demisia premierului ar trebui să apară „în mod normal, mâine (n.r. vineri, 26 mai), dacă greva se finalizează”.

„Nu cred că se va face rotația în timpul unor negocieri, e destul de complicat, se pot lua pe rând”, a mai precizat șeful statului.

Întrebat dacă crede că UDMR ar trebui să rămână în continuare la guvernare sau noul Guvern să fie susţinut şi format doar de PNL şi PSD, președintele Klaus Iohannis a precizat că nu se va opune niciunei formule care duce la „o guvernare stabilă”.

„Încă se poartă discuţii, încă se poartă negocieri. Coaliţia trebuie să se hotărască cum va dori să arate viitorul Guvern şi cine trebuie să fie în coaliţia de guvernare, dar am încrederea că lucrurile se vor rezolva”, a explicat Klaus Iohannis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 25.05.2023 at 16:36

    Nu te mai poţi lua după păpuşatul ăsta, că e rupt de realitate, după atâtea deplasări inutile (nouă, nu lui). Invaţă şi el de pe foaie şi-o dă pe goarnă. Nu-i nici ca părunjelul în zamă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax