Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis participă vineri la Centenarul Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Publicat

k

Președintele Klaus Iohannis va fi prezent astăzi la Alba Iulia pentru a participa la sărbătoarea de 100 de ani a Colegiului Național Militar ”Mihai Viteazul” din municipiu, unul dintre cele mai bune institituții liceale din România.

Președintele va participa la un ceremonial militar, iar, dacă vremea va permite, zona va fi survolată și de elicoptere Puma Socat și avioane MIG.

Vezi și: FOTO: De la Alba Iulia la Pentagon și Fort Sill. Fostă elevă a Colegiului Militar, șefă de promoție la cursuri în SUA

Evenimentul începe de la ora 10.00, iar de la ora 9.30 o parte din Bulevardul Revoluției va fi închis circulației auto.

Pe esplanada din fața colegiului, va fi prezentat raportului reprezentantului eşalonului superior şi va fi intonat Imnul Naţional al României.

Klaus Iohannis nu a anunțat oficial că vine la eveniment, dar Alba24 a aflat pe surse încă de acum câteva zile că acesta va fi prezent.

Nici astăzi prezența sa nu este oficială dar nivelul crescut de securitate în zonă și protocoalele de acces arată că aceesta va participa la Centenarul instituției de învățământ.

De altfel, Klaus Iohannis a participat și la Centenarul Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, o altă instituție liceală deosebit de importantă la nivel național.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax