Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele Klaus Iohannis s-a prăbușit la 14% în sondaje, sub George Simion și Marcel Ciolacu. Ce partid ar câștiga alegerile

Publicat

iohannis

Președintele Klaus Iohannis s-a prăbușit în sondaje la 14%, potrivit unui sondaj realizat de Avangarde pentru PSD. 

Este o scădere dramatică față de sondajul anterior crizei politice, realizat în septembrie, când acesta beneficia de încrederea a 28% dintre cetățeni.

La pachet cu președintele s-a prăbușit și premierul demis Florin Cîțu, care este acum, potrivit sondajului, la o cotă de 7%.

Clasamentul încrederii în politicieni e condus de Rafila (30%), Ciolacu (25%), Emil Boc (24%), Raed Arafat (23%), George Simion (20%).

Liderul AUR este, în sondajul PSD, peste Iohannis.

Dacian Cioloș e la 13%, imediat după președintele Klaus Iohannis.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, respondenții ar vota cu PSD (40%), PNL (17%), AUR (14%), USR (13%), UDMR (5%).

Principalul vinovat pentru bilanțul pandemiei este văzut guvernul Cîțu (28%), urmat de președintele Klaus Iohannis (14%).

În ceea ce privește criza politică, Iohannis e văzut drept principalul vinovat de 18% dintre respondenți, urmat de PNL (14%), USR (11%) și Florin Cîțu (8%).

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Altul

    miercuri, 27.10.2021 at 18:31

    Vaaaaaai, nu se poate asta ! Tocmai acum când Marele Fikus se întrece în tăcere cu Marele Sfinx de la Eghipet. Aiasta este recunoștința neamului pentru pohta ce a pohtit, cam devreme și mult de tot, sasul mititel la minte și degrabă umflat de trufie. Căcâț a vrut, exact căcâț a luat. 14% !!!!! Saptămâna viitoare o să aibe tocmai scorul căcâțului iubit, ce tocmai l-a trădat, că tradiția mioritică nu moare….. Pe ăla care îl ajuți, exact ăla țe ajută și el să-ți rupi gâtul mai repede !!!!!

  2. pilu

    miercuri, 27.10.2021 at 18:47

    Da cine naiba mai vrea sa auda de asa presedinte ? Ca dovada, procentul si acela prea mare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax