Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Președintele Iohannis vine la Alba Iulia. Va participa la Târgul de Carte și la deschiderea ALBA FEST. PROGRAM

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, va fi prezent vineri la Alba Iulia. Potrivit unor surse politice, președintele va fi prezent în Cealaltă Capitală, în jurul orei 16.00.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre programul vizitei. La Alba Iulia, începând de vineri se sărbătoresc zilele orașului, printr-un mare festival, Alba Fest 2019.

Klaus Iohannis va vizita standurile cu cărți de la Târgul de Carte ”Alba Transilvana”, apoi își va lansa în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor, cea mai recentă carte, ”EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”.

Imediat după lansarea cărții, în jurul orei 18:00, Președintele României va participa la deschiderea festivalului Alba Fest 2019, la poarta a IV a Cetății Alba Carolina, unde va avea loc o reprezentație a Gărzii Apulum.

Festivalul continuă de la ora 19.00, pe scena montată în Cetatea Alba Carolina vor urca Carla”s Dreams, Karmen, Golden Gand, Liviu Teodorescu și Lora.

VEZI TOT PROGRAMUL ALBA FEST 2019 la Alba Iulia. Trei zile de distracție în Cetatea Alba Carolina

UPDATE: Potrivit unor surse locale, Klaus Iohannis va veni la Alba Iulia pentru a-și lansa cea mai recentă carte, ”EU.RO – Un dialog deschis despre Europa”. Aceleași surse susțin că deocamdată nu s-a definitivat un program al vizitei Președintelui în Alba Iulia. Acesta va fi făcut în jurul a două momente principale, lansarea de carte și o plimbare prin centrul Cetății Alba Carolina.

Una dintre locațiile vehiculate pentru lansarea de carte este Casa de Cultură a Sindicatelor, unde are loc, la sfârștitul săptămânii, Târgul de Carte Alba Transilvana.

VEZI ȘI: 6-8 iunie: Târgul de Carte „Alba Transilvana”, la Alba Iulia. PROGRAMUL complet al evenimentului

Articol în curs de actualizare, revenim cu detalii despre programul președintelui.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax