Connect with us
Publicitate

POLITICA

Preşedintele PDL Sebeş salută decizia lui Mircea Hava de a-l susţine pe Dorin Nistor la primărie pentru alegerile din vară

Publicat

Preşedintele PDL Alba, Mircea Hava a anunţat public în urmă cu câteva zile că PDL îl susţine pe directorul OIR POSDRU, Dorin Nistor, drept candidat la Primăria Sebeş pentru alegerile din vară. Declaraţiile acestuia nu au trecut neobservate de preşedintele organizaţiei PDL Sebeş, Adrian Bogdan, care salută decizia lui Hava.

„Salutăm decizia preşedintelui PDL Alba, domnul Mircea Hava, care a anunţat public că, la Sebeş, Dorin Nistor se va bate pentru poziţia de primar. Atât PDL Sebeş, cât şi eu, personal, credem că Dorin Nistor este alegerea potrivită pentru această luptă. Aveam nevoie de un om tânăr, activ şi muncitor, care să se dedice Sebeşului şi nu afacerilor personale.

Dorin Nistor va reda Sebeşul oamenilor, indiferent de categoria socială sau pregătire. Nu ne mai trebuie un primar arogant, care să uite a doua zi după alegeri pentru ce l-au pus acolo alegătorii. Avem încredere în Dorin Nistor, un economist competent şi un expert în fondurile europene care va reuşi cu siguranţă ceea ce actualul primar nu putut să facă: să aducă în Sebeş bani europeni pentru infrastructura oraşului. Nistor va avea tot sprijinul nostru şi suntem siguri că toţi locuitorii din municipiul Sebeş şi din Lancrăm, Petreşti şi Răhău vor veni lângă noi.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax