Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele PLUS Alba, Mihail David, propus vicepreședinte al Gărzii de Mediu. A fost validat de partid

Publicat

Mihail David, copreședintele Alianței USR PLUS la nivelul județului Alba va fi numit vicepreședinte al Gărzii Naționale de Mediu. 

Mai exact, în urma negocierilor la nivelul alianței de guvernare USR PLUS-PNL-UDMR, postul de vicepreședinte al Garzii de Mediu a revenit formațiunii PLUS. 

Vezi și Un absolvent de istorie, numit vicepreședinte al Gărzii Naționale de Mediu. Mihail David este președintele PLUS Alba

În urma obținterii postului, Consiliul Național al PLUS l-a validat pe Mihail David pentru a ocupa funcția.

Pe 27 februarie, într-o conferință de presă susținută la sediul formațiunii politice, Mihail David, declara: ”profilul membrilor PLUS este în general al unor persoane care au o carieră în spate, cărora le va fi greu să renunțe la cariera lor profesională,… noi ne-am implicat în viața publică tocmai pentru a schimba anumite lucruri”, referitor la posibila ocuparea a unor funcții publice de către membrii partidului.

Contactat de alba24.ro, David a făcut o serie de precizări legate de numirea sa pe funcția de vicepreședinte al Gărzii de Mediu.

În primul rând, întrebat de reporterul alba24.ro, care este legătura dintre Facultatea de Istorie pe care a terminat-o la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și numirea la Garda de Mediu, David a spus că nu studiile în istorie îl recomandă ci calitățile de management acumulate în timp.

Mai exact, acesta a declarat că experiența acumulată ca manager la o firma din domeniul transportului este foarte bună pentru a coordona o instituție publică, unde în primul rând se caută calitățile manageriale.

Acesta a mai declarat că cel mai probabil numirea sa se va face în scurt timp printr-un ordin de prim ministru.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albaiulian

    joi, 11.03.2021 at 16:51

    Ce treaba are un profesoras de istorie cu protectia mediului? Astia sunt oamenii noi propusi de usr-plus in tara lucrului bine facut? Sa va fie rusine ca nu sunteti cu nimic mai buni ca aia pe care ii numeati „ciuma rosie”.

  2. pilu

    joi, 11.03.2021 at 18:03

    Oare PLUS-ul asta are mai mult de zece membrii ? Ca vorba astuia, ca sa fi manager nu trebuie sa ai nici o calificare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax