Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele PMP, Cristian Diaconescu, în vizită de lucru în județul Alba. Va candida pentru funcția de președinte al României

Publicat

Cristian Diaconescu, președintele Partidului Mișcarea Populară, a fost prezent în weekendul ce a trecut, într-o vizită de lucru în județul Alba. 

Diaconescu s-a întâlnit cu președinții de organizații locale din județul Alba și cu simpatizanții partidului. De asemenea a mers prin mai multe localități unde există filiale PMP.

Vizita de lucru în județul Alba a noului președinte PMP, Cristian Diaconescu, s-a încheiat cu o conferință de presă susținută duminică, 13 iunie, la sediul partidului din Alba Iulia.

În timpul conferinței de presă, Diaconescu a discutat despre mai multe subiecte de interes național, dar un mare accent a pus pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) care în opinia sa conține o serie de greșeli ce pot avea consecințe serioase în ceea ce înseamnă captarea banilor europeni.

Mai mult de atât, Cristian Diaconescu a declarat că va fi candidatul PMP la Alegerile Prezidențiale din 2024, fiind și primul politician care și-a exprimat dorința de a candida pentru șefia statului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate