Connect with us
Publicitate

POLITICA

Preşedintele PNL Cugir, Adrian Teban şi-a confirmat depunerea candidaturii pentru funcţia de primar

Publicat

Liberalul Adrian Teban şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un mandat nou la Primăria oraşului Cugir, în cadrul Adunării Generale a PNL Cugir, de la sfârşitul săptămânii trecute. Cei 220 de membri activi ai organizaţiei locale prezenţi la Adunare au votat în totalitate pentru susţinerea candidaturii actualului primar.

În acest scop, preşedintele PNL Cugir şi-a prezentat, în cadrul întâlnirii, priorităţile după alegerile din anul 2012. Printre acestea se numără: problema spitalului, dezvoltarea economică a oraşului, prin care se vor înfiinţa noi locuri de muncă pentru cugireni, continuarea investiţiilor în zona blocurilor de locuit din Cîndeni, Râul Mic şi Râul Mare.

De asemenea, Adrian Teban a supus aprobării generale lista persoanelor care vor candida pentru Consiliul Judeţean şi cel local, printre aceştia numărându-se vicepreşedintele PNL Nicuşor Mihai şi vicepreşedintele Emil Muntean. Lista candidaţilor la Consiliul Local Cugir a conţinut 23 de nume, iar Adrian Teban a propus ca aceasta să rămână deschisă pentru cei care vor să se implice în viitoarea dezvoltare a oraşului. “Încă de anul trecut ne-am propus ca pe plan local să câştigăm funcţia de primar şi 10 consilieri locali. Totodată, dorim să propunem cugirenilor acelaşi tandem: primar Adrian Teban – viceprimar, Rodica Florea, pentru că am dovedit că împreună putem construi pentru Cugir, chiar şi atunci când toate fondurile ne sunt blocate de actuala guvernare portocalie”, a spus Teban.

În cadrul Adunării Generale a mai fost prezentat raportul de activitate pentru anul curent, în cadrul căruia Adrian Teban a inclus toate acţiunile politice, sociale şi culturale care au fost desfăşurate de către organizaţie. De asemenea, au fost punctate şi situaţia financiar-contabilă, dar şi raportul de activitate al organizaţiei de femei şi tineret şi cel al viceprimarului liberal, Rodica Florea. Întâlnirea s-a încheiat printr-un discurs al preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, care şi-a exprimat convingerea că anul viitor USL va câştiga alegerile, precizând că uniunea trebuie să fie pregătită să repare ce a stricat actuala guvernare, pe care a numit-o „cea mai dezastruoasă de după 1989”.

Printre cei prezenţi s-au aflat liberalii cugireni, conducerea judeţeană a partidului, preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu şi vicepreşedinţii Florin Roman, Popa Romulus, Nicuşor Mihai şi Emil Muntean. Nu au lipsit nici conducerile organizaţiilor locale din Săliştea, Şibot, Cerul Băcăinţ şi Pian.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax