Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele PNL Timiș, ales după o conferință cu scandal, îmbrânceli și țipete. Cosmin Tabără a primit cele mai multe voturi

Publicat

Alegerile interne pentru funcția de președinte al PNL Timișoara au fost câștigate, sâmbătă, de viceprimarul municipiului, Cosmin Tabără.

Asta după un scandal fără precendent la liberali, între susținătorii celor două tabere.

Cosmin Tabără a obținut 238 de voturi, în timp ce principalul său contracandidat, deputatul Claudiu Chira, a întrunit 119 voturi, iar 15 voturi au fost anulate.

De dimineață, mai multi sustinatori ai lui Raul Ambrus, a cărui candidatura a fost invalidată, au forțat intrarea în sală acuzând conducerea PNL Timiș de abuz, întrucat nu s-au regăsit pe convocator și n-au putut vota.

A fost nevoie de interventia fortelor de securitate din cadrul Iulius Town, unde se desfasoara sedinta, dar si a politiei si jandarmieriei.

Și liberalii din Alba se pregătesc de alegeri, programate în data de 6 martie. Și aici există două tabere radicalizate pentru prima dată în istoria formațiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax