Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa, a dat „Testul de sinceritate”. Emisiunea va fi difuzată luni dimineaţă

Publicat

Invitatul din această săptămână la „Testul de sinceritate” la Alba24 a fost preşedintele PP-DD Alba, Cornel Comşa. Acesta a răspuns la întrebările adresate de moderatorul Dan Lungu, cititori şi adversari politici. A vorbit despre planurile locale ale PP-DD în contextul alegerilor locale, candidaţii desemnaţi şi strategia politică.

George Cornel Comșa s-a implicat activ în partidul lui Dan Diaconescu în luna martie a acestui an, are 34 de ani şi este absolvent al secţiei de istorie-ştiinte sociale (generaţia 1991-1995) a Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”. În 1999, a absolvit Facultatea de Studii Europene – secţia Ştiinte politice – din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Din luna octombrie 1999, a lucrat ca expert parlamentar. Are un masterat în relaţii internaţionale şi integrare europeană la “Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative”. Timp de un an, a fost încadrat ca preparator universitar. Între 2002 şi 2006, a fost consilierul Principelui Radu, membru al Familiei Regale Române.

A fost implicat alături de  profesorul Marian Enache (mentorul său) în două proiecte politice – Alianţa pentru România şi Partidul Noua Democraţie. Marian Enache a fost consilier prezidential al preşedintelui Ion Iliescu şi primul ambasador al României în Republica Moldova. În septembrie 2002, a fost ales preşedinte al PND, la primul congres al acestuia, devenind, la numai 25 de ani, cel mai tânăr preşedinte naţional de partid din istoria recentă a României. Este parte a grupului de iniţiativă ”Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020”, alături de alţi 26 de albaiulieni care doresc să repete performanţa Sibiului din 2007.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. MIRCEA TRIFU

    miercuri, 25.04.2012 at 12:59

    Daca la ALBA IULIA veti decide majoritatea in consiliu local cum garantai pt. viitorii consilieri ca nu-l vor imbratisa ulterior pe HAVA ,daca va mai fi primar??Care-s primele 3 prioritati pt.ALBA IULIA??

  2. geta

    miercuri, 25.04.2012 at 13:43

    Cum e sa treci de la monarhie la socialism? Sa ne spuna si noua ce explicatii i-ar da regelui Mihai.

  3. nervosu

    miercuri, 25.04.2012 at 15:24

    daca vine dan diaconescu la putere de unde da el salarii si case la toti rominii asa cum promite el di n ce bani din buzunarul lui mincinos ce e

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax