Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a dat „Testul de sinceritate”. Emisiunea va fi difuzată luni dimineaţă

Publicat

Invitatul emisiunii „Testul de sinceritate” a fost Ioan Dîrzu, preşedintele PSD Alba. Politicianul a vorbit despre cele mai recente hotărâri privind alegerile locale, lista de candidaţi din partea PSD pentru primării şi consilii locale şi cum vede scena politică locală.

Ioan Dîrzu este medic veterinar de profesie, este membru în CA al „Albalact” SA şi lider local al PSD. Acesta reprezintă o parte importantă a Opoziţiei locale. Întrebările cititorilor au putut fi trimise pe adresa redactie@alba24.ro sau ca şi comentarii la acest articol, joi, până la ora 19.00.

Moderatorul emisiunii, Dan Lungu, a încercat să transmită toate mesajele Dvs., în cadrul „Testului de sinceritate” cu Ioan Dîrzu.

Emisiunea va fi difuzată luni dimineaţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. MIRCEA TRIFU

    joi, 19.04.2012 at 12:19

    D-le DIRZU,cum vedeti dvs. CHESTIUNEA „”ROSIA MONTANA””??,Ce opinie aveti in legatura cu ministrul UNGUREANU??.IN CIT TIMP O SA AVEM CINEMATOGRAF MODERN LA ALBA IULIA DACA VENITI LA PUTERE??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax