Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO | Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: „În Alba se pregăteşte o acţiune masivă de vot multiplu”. Reacţia reprezentanţilor ACL

Publicat

YouTube video

Ioan Dîrzu, lider PSD Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a transmis duminică seara un comunicat de presă în care susţine că, după ora 20.00, în judeţul Alba “se pregăteşte o acţiune masivă de vot multiplu” şi cere verificarea maşinilor care transportă persoane.

“Organizația PSD Alba are informații din teritoriu care transmit că zeci de autoturisme se deplasează între localitățile din Alba, mobilizați de organizațiile ACL.

În acest sens solicităm de îndată intervenția poliției și legitimarea mașinilor care se prezintă în fața secțiilor de vot transportând persoane.

Încă o dată mafia Hava-Atanasiu-Dumitrel îşi arată colţii în Alba printr-un furt masiv al voturilor din judeţul Alba”, a transmis deputatul.

„Am văzut în turul I de ce au încercat să facă și pe alocuri au și reușit, este vorba de vot multiplu. În județul Alba o să ne scăpăm și noi de mafia portocalie și galbenă, cum ar fi Hava și Atanasiu. Acum putem scăpa de ei pentru totdeauna. Am avut sesizări din partea colegilor de la secțiile de vot, în special după ora 18.00-18.30, când s-a pregătit votul multiplu și deplasări din Alba spre comunele învecinate și din comunele învecinate spre Alba Iulia. S-a încercat clar, în anumite locuri s-a reușit. Prima suspiciune ar fi secția nr.4 din Alba Iulia, Școala Gimnazială „Vasile Goldiș”. Rămâne să se confirme. Suspiciunea cea mai mare în secția 4 din Alba Iulia, unde s-a votat după ora 19.00 pe liste suplimentare cu persoane trimise”, a precizat Dîrzu.

Reacţia ACL Alba

„Ne vedeți aicea, nu cred că putem să ne dedublăm. Poate doar cel care a vorbit poate fi dedublat. Suntem aici de foarte multe ore. Este o declarație cu care sunt învățat, a spus co-preşedintele ACL Alba”, Mircea Hava.

”Nu face altceva decât să mintă așa ca și șeful lui Ponta. Mai avem minute până când o să aflăm primul exit-poll, o să vedem că și exit-poll-urile unele sunt mai sus sau mai jos și pe urmă maximum 4 – 5 ore în care deja o să știm care a fost rezultatul aproximativ al alegerilor și pe urmă putem să discutăm. Niciodată nu am făcut asemenea lucruri și nici nu facem așa ceva. Ei au demonstrat că știu să facă așa ceva și, conform proverbului <hoțul strigă hoțul>”, a mai spus Hava.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax