Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: ”Nu exclud o candidatură la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Județean Alba”

Publicat

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a făcut joi o declarație surprinzătoare. Acesta a spus pentru prima dată că nu exclude o candidatură la Primăria Alba Iulia sau la Consiliul Județean Alba.

Acesta a spus în cadrul unei conferințe de presă că la nivelul județului este se desfășoară un sondaj care îi vizează pe toți potențialii candidați ai partidului. Acesta a spus că așteaptă rezultatul sondajului dar că nu exclude o candidatură.

CITEȘTE ȘI: LISTA candidaților pentru funcția de primar, în 25 de localități din Alba, din partea PSD. Liber la alianțe cu excepția PNL

Aceasta ar însemna o confruntare directă cu liderii PNL, în primul rând, dar și cu cei ai USR, întăriți la Alba Iulia cu candidatura lui Gabriel Pleșa.

Declarația lui Ioan Dîrzu vine în contextul în care la Alba Iulia, pentru prima dată în ultimii ani, competiția este deschisă, fără Mircea Hava în calitate de candidat.

Ioan Dîrzu a declarat că PSD Alba va purta negocieri cu toate partidele din județ, cu excepția PNL. ”Este vremea alianțelor, dacă vrem să schimbăm conducerea” a adăugat Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 20.02.2020 at 23:43

    Daca duci municipiul acolo unde ai dus PSD-ul in alegeri, stai dracului linistit nu mai face bulbuci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax