Connect with us
Publicitate

POLITICA

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: „Suntem în discuţii cu primari ai Puterii, să-i atragem alături de noi”

Publicat

Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat miercuri că vor fi organizate întâlniri în fiecare localitate din judeţ cu membri social-democraţi şi ulterior vor fi stabiliţi candidaţii pentru primării, după discuţii cu reprezentanţii PNL, în cadrul USL.

Declaraţiile acestuia vin în contradicţie cu afirmaţiile de săptămâna trecută ale vicepreşedintelui Ioan Florea, care susţinea că în mai multe localităţi din judeţ sunt candidaţi sub sigla PSD şi nu comună, a USL.

Potrivit lui Dîrzu, nu este definitivată încă situaţia şi urmează a fi stabiliţi candidaţii care ar putea obţine cele mai multe voturi locale: „Principiul nostru, la care ţinem foarte mult, este ca primăriile să fie împărţite egal, iar scopul nostru este ca după alegeri proporţia primăriilor să fie 65% ale USL şi 35% ale PDL.”

Dîrzu a precizat că îi au în vedere şi pe actualii primari care acum sunt membri Coaliţiei de guvernământ: „Nu vă ascund că suntem în discuţii şi noi şi colegii noştri din PNL, cu actuali primari ai Puterii. Noi încercăm să le propunem proiecte comune, să-i atragem alături de noi, poate nu ca primari, dar pentru Consiliul Local. Foarte mulţi dintre primarii PDL de acum sunt plecaţi din PSD, forţaţi de către Consiliul Judeţean prin alocarea bugetului, iar unii chiar îşi doresc să revină”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sorinca

    vineri, 16.12.2011 at 20:04

    Sa nu inceapa PDL-ul sa va atrga primariiu, ca ramaneti „in fundul gol”, Darzule!

  2. Raisa

    vineri, 16.12.2011 at 20:54

    ***** mai esti, Dirzule! Ajung sa prefer pastila lui Mih!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax