Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi cere lui Klaus Iohannis un plan de „reducere etapizată a restricțiilor”

Publicat

Președintele PSD Marcel Ciolacu îi cere lui Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe Facebook, un plan de „reducere etapizată a restricțiilor”.

În plus, lideru social-democrat le cere demisia miniștrilor Raluca Turcan și Vlad Voiculescu pentru că „au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor”.

Postarea lui Marcel Ciolacu:

”Nu există ”teroriști”, ”săraci” sau ”asasini”! Există doar români! Români disperați. Unii că mor de foame, alții că sunt extenuați după un an de zile de luptă cu pandemia!

Toți sunt revoltați de aroganța, lipsa de transparență, deciziile contradictorii și neaplicarea egală a legii, toți simt că statul i-a abandonat, că au rămas pe cont propriu!

Acum este momentul ca Iohannis să se hotărască dacă este președintele tuturor românilor sau dacă va continua să întrețină ura și haosul din societate.

Acum Iohannis trebuie să anunțe urgent un plan de reducere etapizată a restricțiilor!

Acum este momentul ca demnitari precum Voiculescu și Turcan, care au sfidat regulile impuse tuturor cetățenilor obișnuiți, să zboare din funcții!

Oamenii au nevoie de reguli clare aplicabile tuturor, de termene care să ofere un orizont de timp concret spre revenirea la normalitate și de măsuri coerente pentru a le proteja locurile de muncă.

Altfel, tensiunea socială se va transforma, rapid, într-un cutremur care va mătura șansele țării de a ieși din criză!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dele Ali

    vineri, 02.04.2021 at 10:22

    Ciola(n)cu asta e un mare dobitoc ! Incepe tot mai mult sa semene cu predecesorul Dragnea! Ca si comportament ar trebui sa se mute la HAUR 🙂 alaturi de Sosoaca !Cum naiba asemenea oameni ajung in fruntea tarii?Ce se intampla daca se aplicau restrictiile din Germania de ex.? Ce striga atunci?
    Sunt curios ce facea nacadaul in martea neagra sau in 10 august!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax