Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele României din nou în Alba. De ce îi place lui Klaus Iohannis să meargă la schi în Șureanu

Publicat

Vara la Golf, iarna la schi. Nu mai încape îndoială că județul Alba este preferatul președintelui Klaus Iohannis. Acesta a fost văzut și sâmbătă în Alba, mai exact în munții Șureanu, acolo unde încă de anul trecut se pare că îi place să schieze. Președintele a așteptat la rând ca orice schior și chiar a povestit cu cei care s-au aflat lângă el.

Klaus Iohannis este un pasionat al schiului, iar Domeniul Schiabil Șureanu pare să fie una din stațiunile sale preferate având în vedere că și anul trecut a fost văzut la schi în repetare rânduri.

Șeful statului alege să vină în județul Alba și nu la Păltiniș, datorită pârtiilor și preferinţelor pentru stilul de schiat. Ioahnnis este un schior „de performanță” spune Daniel Sabău, administratorul Domeniului Schiabil Șureanu.

„Eu înțeleg de ce vine președintele acolo tot timpul, pentru că soția dânsului este la Sibiu, el își petrece foarte mult timp la Sibiu, și este un bun schior. Eu l-am urmărit de câteva ori pe pârtie și să știți că domnul Iohannis schiază chiar de excepție, el și anturajul care îl însoțește. În primul rând, nu schiază la noi decât pe A-uri. O sigură dată s-a întâmplat ca, din momentul în care a dat telefon și până a ajuns acolo, starea vremii s-a schimbat și din cauza vântului a trebuit să oprim telescaunul și atunci a făcut câteva ture pe C-uri cu teleschiul. Deci este evident de ce nu schiză la Păltiniș, este un sportiv. Efectiv schiază de performanță și atunci îi e foarte simplu să ajungă pe Domeniul Schiabil Șureanu, face șase-șapte coborâri și gata”, spune Daniel Sabău, proprietarul Domeniului Schiabil Șureanu.

Președintele s-a așezat la coadă, la telescaun, spre mirarea multora dintre cei prezenți.

 

foto: arhivă, facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax