Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Președintele României este așteptat în 30 noiembrie la Alba Iulia. Va participa la depunerile de coroane, cu ocazia Zilei Naționale a Românilor

Publicat

Ziua Națională a Românilor la Alba Iulia ar putea avea parte și în acest an de invitați speciali de la București. Deși autoritățile locale au negat faptul că, la manifestări vor participa personalități politice de la nivel Central, se pare că, pe agenda de lucru a președintelui României este bifată și o vizită la Alba Iulia. Traian Băsescu ar urma să ajungă în orașul Marii Unirii în 30 noiembrie.

Spre deosebire de alți ani, Ziua Națională a Românilor la Alba Iulia nu a atras de această dată interesul figurilor politice marcante de la nivel central. Nici autoritățile locale și județene nu s-au înghesuit să lanseze invitații dar nici politicienii cu care ne obișnuisem ca în această zi să facă băi de mulțime, nu și-au anunțat participarea. Chiar și așa, un eveniment de asemenea importanță pentru istoria românilor, se pare că nu va trece nesărbătorit cum se cuvine de președintele României.

Traian Băsescu ar urma să ajungă la Alba Iulia în dimineața zilei de 30 noiembrie pentru a participa la depunerilor de coroane de la statuile Regelui Ferdinand și Maria, a lui Mihai Viteazul, a lui Iuliu Maniu și I.I.C. Brătianu. Acestea sunt programate în intervalul orar 12.30-13.30.

De altfel, acesta ar fi motivul, neoficial, pentru care, autoritățile locale, ar fi stabilit, pentru prima dată, că aceste depuneri nu vor avea loc în 1 Decembrie ci în 30 noiembrie.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Calin

    miercuri, 28.11.2012 at 12:37

    Ziua Nationala a Romaniei este 1 Decembrie!
    Orasul in care trebuie sarbatorit cu tot fastul indiferent daca e an electoral au ba, indiferent de ce se organizeaza in alte orase este Alba Iulia! Degeaba se face parada militara pe Kiseleff atata timp cat in Cetatea Marii Uniri o sa se faca doar asa de ochii lumii ceva! Rusine celor care trag sforile si care uita ca Unirea s-a facut in Ardeal, Transilvania, Alba Iulia. Rusineeeeeeeeeeeee!
    Aici la Alba Iulia ar trebui sa fie tot fastul si toata lumea sa se uite ce se intampla aici in Cetate nu la Arcul de Triumf (ridicat sa comemoreze victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial). Aici la Alba Iulia nu in targu’ lu’ Bucur.
    Asa ca, inca odata RUSINEEEEEEEEE!
    Traiasca 1 Decembrie. La Multi Ani Romania! Alba Iulia este Orasul Unirii!

  2. Pilu

    miercuri, 28.11.2012 at 14:52

    Speram ca sarbatoarea sfanta a neamului romanesc din acest an, sa se desfasoare cu demnitate, solemnitate si respect, nu ca in anul trecut sau in alti ani, cand au fost adusi cu autocarele de la Tg. Jiu sau din alte parti, huiduitori si fluieratori care au stricat solmenitatea si bucuria acestui eveniment.Cred ca toti liderii de partide,candidatii la alegerile parlamentare, membrii si simpatizantii partidelor politice,ar trebui sa uite in aceste zile, ca se afla in campanie electorala si sa sarbatorim impreuna, cu bucurie si respect, ce au infaptuit inaintasii nostrii – MAREA UNIRE DE LA 1 DECEMBRIE 1918. Speram ca in viitorul apropiat sa ni se alature si fratii nostrii de dincolo de Prut.
    Traiasca Romania unita ! Traiasca ROMANIA !

  3. onisor

    miercuri, 28.11.2012 at 16:45

    s-au livrat oua clocite de la incubator ,suntem pregatiti!!!!!

  4. HH ( 87,53 %)

    miercuri, 28.11.2012 at 21:41

    EU NU VOI FOLOSI OUA, DOAR GLASUL !
    SPER SA VINA SA AVEM OCAZIA SA-I TRANSMITEM ” GANDURILE” NOASTRE DE ROMANI !

  5. DECENEU

    joi, 29.11.2012 at 10:21

    FLAVIA DRAGA, individul din fotografie nu mai este din luna iulie presedintele Romaniei ! NU ai aflat ??!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax