Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, unde spune că are studii universitare. UPB București: nu le-a finalizat

Publicat

Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Universitatea Politehnica din București a răspuns, pentru Edupedu.ro, următoarele: “Persoana menționată de dumneavoastră în solicitarea transmisă a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile”.

Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: “Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”.

Marius Dănuț Carașol, Președintele Directoratului Transelectrica.ro, scrie atât în CV-ul oficial, cât și în Biografia publicate pe site-ul gigantului energetic pe care îl conduce că “este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București”.

Președintele Transelectrica nu este însă deranjat de nimeni. Cu totul altfel a stat însă situația în județul Alba.

În urmă cu câteva zile, un bărbat acuzat că ar fi folosit o diplomă falsă pentru a se angaja șofer pe o ambulanță, a fost reținut 24 de ore și plimbat cu cătușe la mâini, cu toate că era vorba despre o infracțiune despre care există suspiciunea că a fost comisă acum 4 ani, fără violență. În cazul șefului de la Transelectrica, acesta nu a fost nici măcar întrebat de nimeni dacă investigația jurnaliștilor este corectă.

Știrea completă pe edupedu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax