Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele UDMR Alba a discutat cu ministrul Sportului despre modernizarea bazelor sportive din Alba Iulia și Aiud

Publicat

În cadrul unei întrevederi care a avut loc miercuri între ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, secretarul de stat cu atribuții în domeniul tineretului, Olteán Csongor și președintele UDMR Alba, Ladányi Árpád Csaba, s-a discutat despre renovarea și modernizarea mai multor baze sportive din municipiile Alba Iulia și Aiud, precum și modernizarea infrastructurii pentru tineret. 

„Am avut astăzi, alături de secretarul de stat cu atribuții în domeniul tineretului, domnul Olteán Csongor o întrevedere cu președintele UDMR Alba, domnul Ladányi Árpád Csaba. Temele de discuție au vizat descentralizarea la nivel local, cu privire la o serie de obiective de interes pentru comunitate, în municipiile Alba Iulia și Aiud, cu privire la care există interes în renovarea și amenajarea conform standardelor existente în prezent.

Sunt preocupat și interesat de modernizarea bazelor sportive, precum și a infrastructurii pentru tineret, iar inițiativele locale care pot contribui la acest obiectiv sunt salutare.

În acest context, disponibilitatea mea de colaborare instituțională este și rămâne o constantă a activității mele ca ministru, de aceea îmi propun să mă întâlnesc cât mai curând cu reprezentanții vieții sportive din județul Alba”, a scris pe pagina de Facebook, ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate