Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Președintele UDMR Alba: Prefectul refuză să îl elibereze din funcție pe primarul demisionar din Rimetea

Publicat

Președintele UDMR Alba, Arpad Ladanyi îl acuză pe Prefectul județului, Nicolae Albu, că refuză să îl elibereze din funcția de primar al comunei Rimetea, pe Szocs Francisc, care și-a dat demisia din partid în urmă cu mai multe luni. 

”Deși Szocs Francisc și-a dat demisia din UDMR din data de 30 iulie – ceea ce are ca și consecință încetarea mandatului de primar de drept – prefectul refuza emiterea ordinului de încetare, astfel Szocs Francisc exercită în continuare atribuțiile de primar al Comunei Rimetea.

CITEȘTE ȘI: Demisie-surpriză a unui primar din Alba. Partidul cu care a câștigat alegerile în 2016 a notificat Prefectura

Refuzul prefectului de a emite ordinul de încetare a mandatului de primar întrunește elementele constitutive al infracțiunii de abuz în serviciu”, a declarat pentru alba24.ro, Arpad Ladany, președintele UDMR Alba.

În replică, contactat de alba24.ro, Prefectul Nicolae Albu a declarat că nu există rea voință sau discriminare. Acesta a spus că procedura a fost demarată de către Instituția Prefectului, după solicitarea UDMR și că termenul de rezolvare a cererii este de 30 de zile.

Mai mult de atât, Albu a declarat că cererea este înregistrată și prelucrată la biroul juridic al instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax