Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președinții, liderii de grup și membrii Biroului permanent al Camerei Deputaților își vor putea folosi mașina de serviciu în vacanța parlamentară

Publicat

masina, volan, sofer Președinții de comisii, liderii de grup și membrii Biroului permanent al Camerei Deputaților își vor putea utiliza maşina de serviciu în perioda vacanţei parlamentare, potrivit unei hotărâri adoptate în şedinţa conducerii Camerei din data de 27 iulie. 

În ultimii doi ani conducerea Camerei Deputaţilor a interzis folosirea maşinilor din dotare în timpul vacanţei parlamentare. Mai multe comisii de specialitate ale Camerei Deputaţilor au solicitat să lucreze în perioada vacanţei parlamentare, în perioada iulie-august 2016, pentru a se pronunţa asupra proiectelor de lege rămase restante, scrie Mediafax.

Potrivit deciziei Biroului Permanent, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor, motivat, utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate. Membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor vor decide asupra celor solicitate, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.

Comisia de muncă şi-a asumat dezbaterea celui mai mare număr de legi în timpul vacanţei – 24 de proiecte care vizează în mare parte sistemul de pensii publice, în timp ce Comisia pentru învăţământ se va reuni de opt ori pentru a dezbate 12 proiecte de lege. Comisia pentru cultură îşi propune să dezbată în vacanţa parlamentară modificarea OUG 39/2005 privind cinematografia şi legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe, iar deputaţii din Comisia juridică vor să discute 12 proiecte de lege rămase restante.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate