Connect with us
Publicitate

BLAJ

Președinții Tribunalului Alba și ai Judecătoriilor Sebeş şi Blaj, confirmați în urma concursului organizat de CSM

Publicat

tribunal

La trei instanţe judecătoreşti din Alba au fost confirmate persoane în funcţii de conducere, în urma concursului organizat recent de Consiliul Superior al Magistraturii, prin Institutul Naţional al Magistraturii.

La Tribunalul Alba, preşedinte este Teodora Maria Ţâmpea, care a obţinut media finală 9,5.

La Judecătoria Blaj funcţia de preşedinte este preluată de Monica Felicia Farcaş (media finală 9,1), iar la Judecătoria Sebeş, preşedinte este Ana Maria Mărcuş (media finală 8,22).

De asemenea, funcţia de prim procuror adjunct Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba îi revine Octaviei Raluca Guş (media finală 8,52).

În perioada 23 martie – 28 iunie s-a desfăşurat concursul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor la curţile de apel, tribunale, judecătorii şi parchetele de pe lângă acestea.

Selecţia s-a desfăşurat, pe ţară, pentru 145 de funcţii vacante de preşedinte/vicepreşedinte la instanţe, respectiv pentru 139 de funcţii vacante de conducere pentru procurori.

Din Alba, au mai fost înscrişi şi alţi candidaţi, printre care Elena Adriana Filimon (pentru funcţia de preşedinte la Judecătoria Aiud) şi George Marius Mara (pentru conducerea Judecătoriei Sebeş), însă aceştia fie nu au îndeplinit condiţiile de participare la concurs, fie s-au retras din examen.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax