Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prețuri la târgul de Crăciun din Alba Iulia: Cât costă un vin fiert, o cafea, o ciocolată caldă, un langoș sau un burger

Publicat

Târgul de Crăciun din Alba Iulia s-a deschis marți, 6 decembrie și va funcționa până la mijlocul lunii ianuarie 2023. În târgul de Crăciun din Alba Iulia au fost amenajate 20 de căsuțe pentru vânzarea de produse, dar sunt și comercianți care au venit cu locul lor de vânzare. 

Pe lângă patinoar și câteva jocuri de bâlci, precum mașinuțe, sau un carusel pentru copii, există și comercianți care vând produse alimentare: de la vin fiert la burgeri.

Cei care vor să viziteze târgul de Crăciun de la Alba Iulia trebuie să știe că prețurile variază între 5 și 35 de lei, în funcție de ceea ce vor să cumpere și să consume.

Imediat după deschidere am căutat să vedem prețurile practicate de comercianți la cele mai populare produse.

Spre exemplu, un pahar de vin fiert pornește de la 7 lei și ajunge până la 12 lei în funcție de cantitatea dorită.

O cafea se vinde cu 6 lei, iar un ceai de fructe cu 5 lei.

Dacă vrei o ciocolată caldă, la o căsuță prețul afișat era de 7 lei. Pentru cei care vor ceva dulce, un kurtos kalacs, se vinde cu 20 de lei. Pentru cei care vor ceva mai sărat, un langoș cu brânză are un preț de 15 lei la târgul din Alba Iulia.

De asemenea o porție de clătite se vinde cu 20 de lei.

Pentru cei pe care îi prinde foamea după o oră de patinaj, un burger la târgul de Crăciun costă între 29 și 35 de lei, în funcție de burgerul pe care îl dorești.

Și dacă tot am pomenit de patioar, tariful este de 15 lei pe oră pentru adulți și 10 lei pentru copii. De asemenea sunt ore gratuite în timpul zilei pentru cei mici și persoanele cu dizabilități.

Tot la capiolul distracție, 2 minute în carusel costă 15 lei, iar dacă vrei să te dai în mașinuțele electrice vei scoate din buzunar, pentru două persoane 20 de lei.

Târgul de Crăciun va fi deschis la Alba Iulia până în data de 15 ianuarie 2023.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax