Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Previziunile lui Clement Negruț despre configurația parlamentară din Alba, după alegeri. Vezi cum va arăta județul în opinia deputatului

Publicat

Cum vor împărți partidele politice județul Alba, după alegerile parlamentare din decembrie 2012? În plină pregătire pentru campania electorală, deputatul democrat-liberal Clement Negruț anticipează că PDL Alba va câștiga cel puțin atâtea locuri în Parlament câte a câștigat în 2008, când partidul se afla la guvernare. Cât despre celelalte „culori” din județ, acesta crede că USL va aduna sub 50%, iar cu PNL, întrevede o colaborare, însă fără Crin Antonescu și staff-ul său. PP-DD nu reprezintă o amenințare, mai ales că povestea „Oltchim” aduce partidului „o lumină proastă”, în opinia deputatului.

„PDL Alba va câștiga, în  opinia mea, același scor electoral legat de pozițiile parlamentare, adică trei deputați și cel puțin un senator. Aceasta este ținta noastră politică. Desigur, se pot întâmpla multe, dar eu, în calitate de vicepreședinte al partidului, va spun că PDL este pregătit să își maximizeze rezultatul electoral din 2012. Scopul nostru este de a reveni la guvernare”, a declarat Clement Negruț.

„Matematic vorbind, USL nu va face 50%, iar, în condițiile astea, pe lângă problemele pe care încă le ascunde cu greu, mă refer la conflictele interne, PDL va reveni la guvernare, într-o conjunctură cu PNL, care se va debarasa de acest balast care se cheamă Crin Antonescu și câțiva oameni care stau în jurul lui și va fi o veritabilă echipă de dreapta, din ianuarie 2013. Din această echipă nu va lipsi PDL, categoric, și forțele aliate. Cât despre PP-DD, nu aș vrea să fac o remarcă, e o conjunctură politică favorabilă a celor care aruncă pe piață iluzii, iar societatea românească este în situația în care cumpără iluzii, însă sperăm că din ianuarie se va concretiza valoarea umană a partidelor politice, iar ceea ce se întâmplă acum la <Oltchim> nu face decât să aducă într-o lumină proastă PP-DD”, a explicat Clement Negruț.

Joi, la ora 17.00, în ședința Biroului Permanent Județean al PDL, se vor prezenta câteva evaluări făcute de partid în această perioadă, iar în aproximativ o săptămână va fi clarificată situația clară a persoanelor care vor candida la alegerile parlamentare din partea PDL. Sâmbătă, la București, va avea loc Consiliul Național de Coordonare în care se va vota alianța electorală cu Forța Civică și celelalte structuri ale societății civile, într-o formă nouă, al cărei nume va fi stabilit sâmbătă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax