Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Prezența unui urs, semnalată luni în zona Pădurii Mamut. Primăria Alba Iulia a emis o atenționare doar pe siteul propriu

Publicat

Prezența unui urs a fost semnalată în cursul zilei de 8 iulie în zona Pădurii Mamut.

Informația a fost publicată de Primăria Alba Iulia doar pe siteul propriu, fără comunicate către presă și fără postare pe rețelele sociale. 

Asta în condițiile în care zona este intens circulată de bicicliști, familii cu copii, alergători sau culegători de ciuperci.

”În cursul zile de 8 iulie 2024, a fost semnalată prezența unui urs în zona pădurii Mamut. Asociația Vânătorilor și Pescarilor Mamut Alba Iulia va organiza, în cursul acestei zile, o goană de îndepărtare a ursului.

Atenționăm cetățenii din Alba Iulia și împrejurimi, doritori de drumeții, plimbări și picnic, să evite această zonă în perioada următoare, pentru siguranța lor.

Sporiți atenția și nu vă expuneți riscurilor, iar dacă observați apariția animalelor sălbatice în apropierea dumneavoastră, apelați serviciul unic de urgențe 112” au transmis reprezenanții Primăriei Alba Iulia.

Alba24 a scris în urmă cu o săptămână că Primăria Alba Iulia va contracta sevicii de permanență și intervenție imediată pentru prevenirea și combaterea atacurilor de urs.

Achiziția se face baza OUG 81/2021, în vigoare din iulie 2022.

Acestea se referă la operațiunile de tranchilizare, relocare, extragere prin eutanasiere a urșilor ce prezintă pericol pentru populație.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate