Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PREZIDENŢIALE 2014: IOHANNIS a CÂȘTIGAT ALBA IULIA. Datele din numărătoarea paralelă a voturilor la ACL Alba

Publicat

klaus iohannis Rezultatele numărătorii paralele efectuate la sediul ACL Alba arată că Klaus Iohannis a câştigat detaşat alegerile în  Alba Iulia. Din datele centralizate de la secţiile de votare din Alba Iulia, procentele de majoritate covârşitoare pentru candidatul ACL.

După colectarea datelor privind rezultate neoficiale din numărătoare paralelă ACL Alba, candidatul Klaus Iohannis a câştigat alegerile în Alba Iulia. Procentul este de 52,59% pentru Iohannis şi doar 24,16% pentru Victor Ponta (PSD).

Au mai rămas de centralizat datele din două secţii de vot din Alba Iulia.

În ceea ce priveşte rezultatele obţinute de candidaţul Victor Ponta, singura secţie din Cealaltă Capitală, în care a câştigat Victor Ponta, este cea cu nr. 33, din cartierul „Lumea Nouă”, la o diferenţă de 4 voturi faţă de Klaus Iohannis.

Citeşte şi PREZIDENŢIALE 2014: PRIMELE REZULTATE parțiale în ALBA în urma numărătorii PARALELE a voturilor la PSD și ACL

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax