Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prim adjunct nou la Jandarmeria Alba. Locotenent colonel Dan Vasile Popa, împuternicit în funcţie, 6 luni

Publicat

Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba are prim adjunct nou. Prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, din 1 aprilie, locotenent colonel Dan Vasile Popa este împuternicit pe o perioadă de șase luni să îndeplinească atribuțiile funcției de prim adjunct al inspectorului șef al instituţiei.

Locotenent colonel Popa Dan Vasile s-a născut în Brașov, are 42 de ani, este căsătorit și are un copil. Din octombrie 2013 până în iulie 2014 acesta a deținut funcția de ofiţer de legătură pe probleme de pregătire a Poliţiei Afghane în Comandamentul Regional de Sud Kandahar al Diviziei 4 Infanterie SUA, iar din iulie 2014 până în prezent a fost instructor militar la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni. A absolvit în anul 2000 cursurile Academiei de poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” – Bucureşti în specializarea ,,Drept” și a urmat cursuri postuniversitare de specializare în cadrul aceleiași academii, în specializarea ,,Ordine Publică în perspectiva integrării euro-atlantice”.

A urmat mai multe cursuri naţionale de pregătire, dintre care amintim Cursul Phare cu specialitatea “Protecția persoanelor vulnerabile și prevenirea delicvenței juvenile” la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române – București, Cursul de dezvoltare a carierei cu specialitatea „Misiuni Internaíonale Afganistan”  la Şcoala de Aplicaţie pentru Ofiţeri a Jandarmeriei Române ,,Mihai Viteazul” – București și Cursul de specializare în domeniul „Managementul gestionării situaţiilor de criză din domeniul ordinii publice” la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi – Ochiuri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax