Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prim-procurorul Florin Apostu rămâne după gratii

Publicat

Prim-procurorul Florin Apostu va mai rămâne încă 30 de zile în arest preventiv. Aceasta este hotărârea magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia, care au judecat, vineri seară, propunerea de prelungire a mandatului de arestare iniţiată de procurorii DNA. Fostul angajat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu pot face recurs împotriva deciziei instanţei albaiuliene, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Cei doi învinuiţi au fost trimişi după gratii în urmă cu aproape o lună, fiind acuzaţi de luare şi dare de mită, fals intelectual, reţinere şi distrugere de înscrisuri. Florin Apostu este cercetat pentru că ar fi primit bani din partea unui om de afaceri, pentru a interveni pe lângă Procurorul General al României. Acesta, la rândul său, ar fi urmat să intervină ca Ministerul Public să promoveze un recurs în interesul persoanei respective. Alături de Florin Apostu şi Tiberiu Popescu, în dosar mai sunt cercetaţi şi omul de afaceri Ilie Carabulea şi avocatul Nicolae Ucă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax