Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prim vicepreședintele AUR Alba și-a dat demisia din partid: Acuză un viitor blat cu PSD, PRO România, ALDE și chiar USR

Publicat

Prim vicepreședintele formațiunii politice AUR Alba, Daniel Opruța, a declarat într-o postare pe Facebook că și-a dat demisia din partid. Fostul candidat pentru funcția de senator a precizat că motivul pentru care demisionează este un viitor blat politic ”între AUR, PSD, PRO- Romania, ALDE și nu în ultimul rând se pare că și USR!”.

Mai mult de atât, Opruța este nemulțumit și de conducerea AUR de la nivel județean.

Redam mai jos postarea acestuia de pe Facebook.

”Dragii mei,

Vă scriu într-un moment de răscruce.

Am ales să trimit aceste rânduri către voi, cei care ați dus și duceți greul AUR.

Vreau să vă mulțumesc pentru toți acești doi ani în care am fost împreună și la bine și la rău.

Știu cât suflet ați pus. Știți cât suflet am pus.

Am avut, împreună, de-a lungul timpului mai multe nemulțumiri legate de modul în care unii au înțeles să conducă organizația. Ni le-am spus între noi, le-am spus-o și lor, verde-n față. Ei ne-au auzit, însă fără să ne asculte vreodată…

Datorită lor, partidul continuă să meargă pe un drum greșit. Contează doar calculele lor de putere. Interesele și privilegiile lor. Opinia voastră, dorințele voastre, așteptările oamenilor răbdători ai acestui Județ nu contează mai deloc.

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o pentru ca eu să fiu candidatul vostru la SENATUL ROMANIEI. Am vrut să vă reprezint așa cum se cuvine și să redăm împreună acestui Județ un sens al dezvoltării pentru toți locuitorii săi.

Din păcate, grupul restrâns care conduce azi partidul în județul ALBA a decis altfel.

După ce mai bine de câteva luni de zile m-au încurajat să mă pregătesc pentru a reprezenta cu succes partidul, au decis eliminarea mea de pe toate grupurile de comunicare.

Au motivat această decizie spunându-mi că ”Tu nu ești membru, ci doar online la București la GS”.

Am fost membru cotizant, fiind ales de colegi Prim Vicepreședinte pe județul ALBA.

Consider acest lucru o mare jignire nemeritată, adusă mie și familiei mele.

Dragii mei, s-a umplut paharul!

Nu pot accepta să fiu parte a unui joc care nu are nicio legătură cu binele AUR, cu valorile și principiile în care eu am crezut și în care cred.

Nu pot gira cu numele meu blatul care se pregătește între AUR, PSD, PRO- Romania, ALDE și nu în ultimul rând se pare că și USR!

Nu mă mai regăsesc într-un partid în care, mereu aceiași câțiva oameni, fără consultarea voastră, călcând în picioare Statutul partidului, își împart între ei funcții și candidaturi pentru ca ghemul lor de interese economice să nu fie deșirat.

Nu pot continua într-un partid capturat, în care patrioții autentici sunt dați afară, iar ticăloșia de a promova traseiști în conducerea partidului este ridicată la rang de virtute.

Am decis, prin urmare, să demisionez din partid. Drumul meu se desparte azi, fără regrete, de un AUR care, cel puțin în Jud. ALBA nu mai este AUR.

Pe voi vă asigur în continuare de respectul meu, vă doresc numai bine, vouă și familiilor voastre. Undeva, cândva, vom fi, poate, din nou împreună…”, a scris acesta pe Facebook.

Ieremia 17:5-8
Așa vorbește Domnul: „Blestemat să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor și își…

Posted by Opruta Daniel on Tuesday, April 27, 2021

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusu Daniel

    marți, 27.04.2021 at 23:53

    Woau! La Alba se întrezărește formarea unui ,, guvern de uniune națională „. Ce tare! Sărbători fericite tuturor… chiar și celor care scuipa in fântâna de unde au băut apă!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax