Connect with us
Publicitate

SPORT

Primă acţiune în cadrul Ligii Suporterilor Unirii

Publicat

Fostul echipier al formaţiei de fotbal „Unirea” Alba Iulia, Ghiţă Dumitru, a primit prima tranşă din bursa cu numele său, de care va beneficia, de acum încolo, lunar. Este vorba despre suma de 500 de lei pe care a primit-o de la  fostul coechipier Cristi Trif, în numele iniţiatorului acestei acţiuni, vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman. Ghiţă Dumitru, membru al Unirii timp de 9 ani, le-a mulţumit pentru gestul ” la care recurg puţini oameni” şi a precizat că „aţi reuşit să-mi faceţi o mare bucurie, mai ales că pe 29 ianuarie a fost ziua mea de naştere”.

Iniţiative de acest gen, de care vor beneficia şi alţi sportivi – în vederea susţinerii lor financiare şi a recunoaşterii valorii lor în lumea sportului albaiulian – se încadrează în proiectele viitoarei Ligi a Suporterilor Unirii Alba Iulia, ce va fi constituită în urma unei propuneri venite din partea membrilor PNL şi ai galeriei „Black Warriors”.  Se va încerca şi implicarea administraţiei locale şi judeţene, cărora le va fi solicitat un proiect de hotărâre prin care să fie acordate rente viagere, dedicate fostelor glorii ale fotbalului albaiulian. De asemenea, foştii sportivi vor beneficia şi de accesul gratuit la meciurile locale ale echipei, în măsura în care proiectul se va concretiza.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax