Connect with us
Publicitate

AIUD

Prima amendă pentru certificatul verde în Alba: Un patron de păcănele sancționat pentru că nu cerea documentul clienților

Publicat

O primă amendă a fost dată de polițiștii din Alba, unui administrator de sala de jocuri care nu solicita certificatul verde celor ce intrau în unitate. 

Este vorba despre o sală de ”păcănele” pe care polițiștii din Aiud au verificat-o într-o acțiune ce s-a desfășurat în ultimele 24 de ore. 

Administratorul sălii de jocuri de noroc a fost amendat cu 2000 de lei pentru că permitea accesul în interor unor persoane care nu dețineau certificatul verde COVID.

e raza municipiului Aiud au fost legitimate 124 de persoane și verificați 37 de operatori economici, restaurante, cafenele, baruri și magazine neesențiale.

În total au fost date 10 sancțiuni contravenționale, 9 pentru nerespectarea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și cea amintită mai sus.

Polițiștii reamintesc că:

–      este obligatorie purtării măștii de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun.

– este interzisă desfășurarea activității operatorilor economici care activează în domeniul comerțului/prestărilor de servicii în spații închise și/sau deschise, în intervalul orar 21,00-05,00;

– activitatea restaurantelor, cafenelelor, etc, în interiorul clădirilor și la terase este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, în intervalul orar 05,00-21,00; accesul este permis doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală, în baza certificatului verde Covid.

–      este interzisă activitatea cluburi și discoteci precum și organizarea și desfășurarea evenimentelor private (nunți, botezuri, mese festive etc.), a concertelor și spectacolelor;

–      este interzisă participarea spectatorilor la competițiile sportiv;

–      accesul la toate activitățile și evenimentele este permisă doar persoanelor vaccinate sau trecute prin boală;

–      accesul vizitatorilor în toate instituțiile publice centrale și locale, operatorilor economici, care funcționează în clădiri de birouri private, este permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau testării;

– este interzisă circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 22,00-05,00, cu anumite excepții.

sursă foto: IPJ Alba

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax