Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima Casă 2016: Noile plafoane după suplimentarea cu 500 milioane lei de la Guvern au fost transmise către 18 bănci

Publicat

prima casa Ministerul Finanţelor a transmis noile date referitoare la alocarea plafoanelor către băncile participante la Programul „Prima Casă” şi către Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM).

Băncile care au primit plafoane sunt Alpha Bank, Creditcoop, Banca Românească, Banca Transilvania, Bancpost, Leumi, BCR, BRD, CEC, Credit Agricole, Garanti, ING Bank, Intesa Sanpaolo, Marfin, OTP Bank, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank şi UniCredit Bank.

Guvernul a aprobat în 18 mai suplimentarea au 500 milioane lei a plafonului de garanții pentru anul 2016 al Programului “Prima casă”. Măsura Guvernului răspunde solicitărilor potențialilor beneficiari ai programului și ține cont de dinamica volumelor garantate în cadrul programului și de adoptarea legislației privind darea în plată, potrivit Executivului.

De la inițierea Programului Prima casă, în 2009, până la data de 1 mai 2016, au fost acordate peste 178.000 de garanții, reprezentând un volum total de garantare de circa 15 miliarde de lei, aferent unor finanțări în valoare de 29,8 miliarde de lei. Rata de neplată în cadrul Programului este de 0,34% din total credite acordate.

Citeşte şi PRIMA CASĂ: Suplimentarea cu 500 milioane de lei a plafonului de garanții pentru 2016, aprobată de Guvern. CONDIŢII pentru bănci

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax