Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima de casare prin programul „Rabla” rămâne de 3.800 lei

Publicat

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat că prima de casare în programul „Rabla” rămâne la valoarea de 3.800 lei. În acelaşi timp, bugetul total al programului va fi redus, la doar 114 milioane lei, cu menţiunea că ar putea fi suplimentat ulterior, în funcţie de piaţă.

Bugetul alocat este pentru scoaterea din uz a maximum 30.000 de autovehicule. Programul „Rabla” va începe la sfârşitul lunii martie, respectiv începutul lunii aprilie.

Programul va continua în aceeaşi formă ca şi în anul 2011, cetăţenii având posibilitatea să obţină şi să utilizeze cumulat până la trei vouchere valorice de câte 3.800 de lei, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou.

Laszlo Borbely a precizat că începând cu anul 2010, de la schimbarea sistemului de acordare a voucherelor, până în prezent, prin intermediul Programului „Rabla”, au fost casate aproximativ 300.000 de maşini şi au fost achiziţionate aproximativ 100.000 de maşini noi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax