Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima declarație a lui Mircea Hava despre europarlamentare: Merge la Bruxelles să aducă bani europeni pentru România

Publicat

hava

Primarul municipiului a făcut prima declarație publică legată de candidatura sa, pe listele PNL la europarlamentare, după luni de tăcere și speculații. 

Mircea Hava a postat luni seară pe Facebook, un mesaj în care explică motivul pentru care lasă primăria din Alba Iulia, după șase mandate de primar.

Mesajul lui Hava în care îl amintește pe Dan Motreanu și pe cel care deschide lista PNL pentru europarlamentare, Rareș Bogdan, este unul scurt și la obiect: ”Hava, Bogdan sau Motreanu merg la Bruxelles să aducă bani europeni pentru România.”

”ROMÂNIA, ÎN PRIMUL RÂND, suntem noi, cei care considerăm că a fi patriot nu e un serviciu cu program fix, ci o datorie pe viață. Am simțit lucrul acesta și la Cluj Napoca, așa cum îl simt la Alba Iulia, Chișinău sau în oricare colț al țării mele. ÎN PRIMUL RÂND, Romania trebuie reprezentată, cu adevărat, la votul din mai, și la Bruxelles.

Pentru că, nu-i asa, nu e cu nimic mai puțin european un clujean sau un albaiulian . PNL nu merge la Bruxelles cum au facut și fac zeci de alți europarlamentari ca să aibă de unde veni, ci pentru că știm câți bani europeni pot veni de acolo și mai ales, câte lucruri se pot face cu ei.

Neîncrezătorii să arunce o privire la Alba Iulia, de unde vin eu sau la Oradea, la colegul Bolojan sau la Cluj la colegul Boc sau mai peste tot în Ardeal unde PNL-ul și-a făcut treaba și oamenii se bucură de schimbarea în bine a orașelor lor, a simbolurilor lor istorice, a cartierelor lor, a străzilor lor.

Pentru fiecare dintre ei merge Mircea Hava la Bruxelles. Hava, Bogdan sau Motreanu merg la Bruxelles să aducă bani europeni pentru România.” a declarat Mircea Hava într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 02.04.2019 at 19:39

    Deja ai depasit simtul realitatii. Cine dracu a adus bani de acolo unde te duci tu. Nimeni. Deci esti un nimeni. Nu vezi ca toti fug de banii europeni ca de dracu. Daca nu ii ceri pe ceva, ce poti tu aduce. N-ai avut ce spune in discurs si hop, ai spus o prostie.Asta-i marfa pe care o trimite tara peste hotare.

  2. Gogi

    joi, 04.04.2019 at 13:15

    Bati campiile din nou Gheorghe Hava. Tu ne crezi prosti. Se pot trimite in Parlamentul european si maimute in locul vostru …si banii europeni tot vor veni, nu influentati nimic voi pe acolo, sunteti doar de umplutura. Apropo vorbesti vreo limba straina…ce o sa faci tu pe acolo…ca pe la primarie unde e plin de pensionari, neamuri peste neamuri si aranjamente peste aranjamente ….totul pe mosia voastra ! Ai respectat legile si etica si morala, totul e pe meritocratie si competenta!
    ***** !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax