Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, călătorie neanunțată în Ucraina. S-a întâlnit cu Olena Zelenska

Publicat

Soția președintelui american, Jill Biden, a făcut o călătorie neanunțată duminică la Ujhorod, Ucraina, un oraș mic din colțul extrem de sud-vest al țării.

La o școală transformată, care servește acum drept locuință temporară pentru cetățenii strămutați, Biden s-a întâlnit cu prima Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelensky, care nu a mai fost văzută în public de la începutul invaziei ruse a Ucrainei pe 24 februarie.

Jill Biden este primul membru al familiei președintelui Joe Biden care a vizitat țara devastată de război în ultimele săptămâni.

Deplasarea în Ucraina a avut loc în timp ce prima doamnă călătorea în România și Slovacia pentru o călătorie diplomatică, potrivit CNN.

Prima doamnă trebuia să petreacă duminică în Slovacia cu familiile ucrainene strămutate de invazia rusă. Ea s-a întâlnit, de asemenea, cu membri ai serviciului american, personalul ambasadei, lucrători de ajutor umanitar și educatori în cadrul acestei călătorii.

O serie de oficiali americani de top – inclusiv secretarul de Apărare Lloyd Austin, secretarul de stat Antony Blinken și președintele Camerei Camerei Nancy Pelosi – au călătorit la Kiev în ultimele săptămâni pentru a se întâlni cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky.

Președintele Biden nu a călătorit în Ucraina, dar a vizitat în martie Rzeszow, Polonia, care este aproape de granița cu Ucraina.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax