Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima ediţie a Concursului Naţional de Poezie „Ion Sângereanu”, la Ocna Mureş. Înscrierile, până în 31 octombrie

Publicat

Tinerii pasionaţi de poezie au ocazia să participe la prima ediţie a concursului Naţional de Poezie “Ion Sângereanu”. Cei care doresc pot să se înscrie până la data de 31 octombrie, iar premierea va avea loc la Ocna Mureş, în data de 3 noiembrie.

Concursul Naţional de Poezie “ Ion Sângereanu” este organizat de Consiliul Judeţean Alba, Primăria Ocna Mureş şi Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga”Alba.

Concursul se adresează creatorilor de poezie care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor din România  şi nu au volume tipărite. Fiecare concurent poate trimite cel mult 10 poezii, purtând fiecare, în loc de semnătură, un motto care se va regăsi şi pe un plic închis, cu datele personale ale autorului: numele, prenumele, vârsta, profesia, adresa, telefonul.

Lucrările, dactilografiate sau culese la calculator în trei exemplare, la 1,5 rânduri, Times New Roman, vor fi trimise, cu menţiunea „Pentru concursul de poezie «Ion Sângereanu»”, până la data de 31 octombrie 2012, pe adresa:  Biblioteca Judeţeană “Lucian Blaga” Alba, Str. Trandafirilor, nr. 22, Alba Iulia, jud. Alba, cod 51013.

Lucrările pot fi  trimise şi în format electronic, prin e-mail, pe adresa bjalba@gmail.com.  Creaţiile trimise în format electronic trebuie să fie într-un fişier separat de cel în care veţi menţiona datele personale.

Cei care vor reuşi să convingă juriul – format din preşedintele juriului, scriitorul Aurel Pantea (preşedinte al Filialei Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România) şi poeţii Gheorghe Dăncilă şi Mircea Stâncel, membri ai  Filialei Alba – Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România – vor pune mâna pe următoarele premii: premiul “Ion Sângereanu” – 500 de lei, premiul I – 300 de lei, premiul II – 200 de lei, premiul III – 100 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cris

    marți, 16.10.2012 at 14:37

    Adresa de e-mail este bjalba@gmail.com (prescurtare de la „biblioteca judeteana alba”) nu asa cum ati trecut-o mai sus in articol!

  2. anonim

    joi, 31.01.2013 at 23:43

    Domnule organizator Simonati Claudiu, va rog sa imi trimiteti cartea cu poeziile concursului, carte a carei valoare a fost achitata cu anticipatie. La aproape 6 luni de la finalul concursului, inca nu e posibil acest lucru?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax