Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima etapă de ÎNSCRIERE la GRĂDINIŢĂ, până în 30 mai. În ce perioade se afişează locurile libere şi când mai pot fi înregistraţi copiii în sistem

Publicat

Din această săptămână, părinţii îşi pot înscrie copiii la grădiniţă. Prima etapă de înscriere în învăţământul preşcolar a început în 23 aprilie şi se încheie în 30 mai. Pe 3 iunie vor fi afişate locurile care au mai rămas libere la grădiniţe, iar din 4 iunie începe cea de-a doua etapă de înscriere a copiilor nou-veniţi în învăţământul preşcolar.

Miercuri a început prima etapă de înscriere a copiilor la grădiniţă. Aceasta se va derula până în data de 30 mai. La începutul lunii iunie, se vor afişa locurile care au rămas libere pentru copiii care nu au mai fost la grădiniţă şi totodată va începe a doua etapă de înscriere.

Acesta este calendarul înscrierilor la grădiniţă pentru copiii nou-veniţi:

23 aprilie – 30 mai: Etapa I de înscriere la grădiniţă

3 iunie: Afişarea locurilor libere

4 iunie – 4 iulie: Etapa a II-a de înscriere la grădiniţă

8 iulie: Afişarea locurilor libere

Înscrierile în învăţământul preşcolar a copiilor care nu au frecventat până acum grădiniţa pot continua şi după data de 8 iulie, în limita locurilor rămase libere.

sursa: hotnews.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax