Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima reacție a lui Mircea Hava după ce a pierdut șefia PNL Alba: ”Am avut dovada clară că mulți simt și gândesc ca mine”

Publicat

Prima reacție a europarlamentarului Mircea Hava, după ce a pierdut alegerile interne pentru șefia PNL Alba, a fost sub forma unei postări pe Facebook. 

După ce a pierdut șefia partidului cu un scor de 152 de voturi, la 260 de voturi – câte a obținut Ion Dumitrel, Hava a declarat că vineri seara a ”avut dovada că mulți simt și gândesc ca mine”.

De asemenea, le-a mulțumit celor care l-au susținut public pe scena Casei de Cultura din Alba Iulia.

CITEȘTE ȘI: Cele mai importante momente și declarații la alegerile PNL Alba, unde Mircea Hava a pierdut șefia partidului

Mai mult de atât, acesta a avut și un mesaj către cetățenii din Alba Iulia: ”Nu-i ocolesc pe albaiulienii mei, cărora le garantez că lucrurile vor reveni acolo unde trebuie și unde merită să fie. Unde le-am lăsat când am plecat la Bruxelles!”

Mesajul postat pe Facebook

”Ieri, la Alba Iulia, la alegerile interne, am avut dovada clară că mulți simt și gândesc ca mine. Că demnitatea, loialitatea și cuvântul dat sunt singurele care ne-au ridicat și ne-au ajutat să rămânem drepți și cu fruntea sus.

Pentru asta le voi fi recunoscător, mereu, celor care au crezut și mai cred în mine. De la Gheorghe Falcă, un camarad desăvârșit, Vlad Nistor, un profesionist de o aleasă omenie, la dragii mei prieteni Dorin, Oana, Popa Iancu, Sorin, Corneliu dar și tuturor colegilor care m-au susținut și nu-i menționez cu numele.

Mai mult decât pentru voturi, le mulțumesc pentru cei 30 de ani în care am construit împreună și am păstrat Alba prima în România, politic, nu doar alfabetic.

Tuturor, un simplu: mulțumesc! Și le reamintesc că, adesea, „să fii” contează mai mult decât „să fii primul”, iar pentru asta se cuvine să le fim recunoscători lui Dumnezeu și familiei.

Asta nu înseamnă că-i consider mai puțin vrednici sau harnici pe cei pentru care a contat „schimbarea”. Respect opțiunea, chiar dacă politica, mai mult decât pe principii, se bazează pe metode, tentații și nevoi.

Sunt omul care crede în victorii și competiții obținute direct, pe numele tău. Însă, se pare că noul model e acela de a sta în umbră, mereu pe liste, în bătălii la care nu iei parte dar pretinzi parte.

Mă gândesc și la cei care n-au fost delegați la cogres, la toți cei care mi-au fost alături din afara ringului politic. Nu-i ocolesc pe albaiulienii mei, cărora le garantez că lucrurile vor reveni acolo unde trebuie și unde merită să fie. Unde le-am lăsat când am plecat la Bruxelles!

Voi rămâne același om, alături de partid și oamenii vrednici care-l formează.

Omul cât trăiește învață și vă asigur că această experiență mă face mai puternic. Nu este nicidecum un final de drum, cum își închipuie unii binevoitori care vor PNL-ul destrămat.

Rămân același om, interesat de comunitate și administrație, determinat să-mi pun puterea de muncă și priceperea în folosul oamenilor. Cu drag, al vostru, același ca întotdeauna, Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Om din Blaj

    sâmbătă, 07.08.2021 at 23:07

    Pa, pa, mirciulică!
    Ai rămas același arogant, nu ai învățat nimic în ultimii ani!
    Păcat!
    Lumea zice ca nu ai fost așa la începuturi. Aroganța se plătește. Nici măcar ai tăi (adică cei din partid) nu te mai suportă, cu atât mai mult noi care nu suntem colegi de interese de partid cu tine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax