Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prima semifinală a Cupei Mondiale 2018. Franța luptă împotriva Belgiei pentru un loc în finala de la Moscova

Publicat

Marți 10 iulie, se joacă prima semifinală de la Cupa Mondială din Rusia 2018. În urma meciului dintre Franța și Belgia se va decide prima echipa care va merge pentru actul final de la Moscova. Meciul se anunță a fi unul echilibrat, ambele echipe au avut până în momentul de fața un joc ofensiv, iar apararea celor două reprezentative a salvat de multe ori situația și a întors meciul în favoarea lor. Lecția de contraatac dată de Belgia Japoniei fiind unul dintre momentele cheie ale acestui Campionat Mondial.

„Cocoșii Galici” a lui Didier Deschamps întâlnesc în prima semifinală a Campionatului Mondial pe „Diavolii Roșii” antrenați de Roberto Martínez, într-un meci care începe de la ora 21:00 a României.

Franța în frunte cu Hugo Lloris, va încerca să treacă de reprezentativa Belgiei condusă de căpitanul Eden Hazard.

Pe de o parte, Franţa ştie cum să îşi adapteze stilul în funcţie de adversar, iar această abilitate este una de remarcat. În grupe, Franţa a oscilat stilul de joc iar contra Argentinei s-a transformat într-o formaţie extrem de spectaculoasă, iar cu Uruguayul a devenit extrem de solidă defensiv.

Pe de altă parte Belgia a venit în la Cupa Mondială din 2018 cu unul dintre cele mai bune loturi, chimia dintre jucători s-a văzut în momentele cheie ale meciului. Comunicarea excelentă dintre ei s-a văzut în momentul în care erau conduși cu 2-0 de către Japonia și au reușit să revină și să lanseze un contraatac care va rămâne în istoria fotbalului mondial.

Echipele probabile (Belgia nu va putea conta pe Meunier, suspendat, în timp ce la francezi revine Matuidi, după absenţa din sfertul cu Uruguay):

Franţa 4-2-3-1

Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez – Pogba, Kante – Mbappe, Griezmann, Matuidi – Giroud

Belgia 3-4-3

Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Chadli, Fellaini, Witsel, Dembele – De Bruyne, Lukaku, Hazard

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax