Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prima zi în Parlamentul European pentru Mircea Hava, Rareș Bogdan și Dan Motreanu. Grupul Brexit a generat un incident

Publicat

hava

Parlamentul European, ales în cadrul scrutinului desfășurat în luna mai, s-a reunit marți, la Strasbourg, în prima ședință. Lucrările au debutat cu un incident, deputații Partidului Brexit condus de Nigel Farage întorcându-se cu spatele la sală în momentul intonării imnului Uniunii Europene. Președintele în exercițiu al PE, Antonio Tajani, le-a atras atenția că sunt lipsiți de respect.

Printre noii parlamentari se regăsesc și trei politicieni care provin din județul Alba. Este vorba despre Mircea Hava, până recent primar al orașului Alba Iulia, Rareș Bogdan și Dan Motreanu, toți aleși pe listele PNL.

p

Alături de Mircea Hava, a plecat la Bruxelles și Nicolaie Moldovan, fost city manager al municipiului, care în prezent este asistentul acreditat al lui Hava.

Prima ședința a noului Parlament European a fost condusă de Antonio Tajani președintele Parlamentului European în legislatura trecută.

”Vă urez bun venit în Parlamentul European, casa democrației, singura instituție europeană aleasă direct de către cetățenii europeni. Spor la treabă celor noi și succes celor care au fost deputați până acum” a spus Tajani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax